Icerige atla
Extraloob

Galatasaray'ın mutemel 2010-2011 Forması xP

· 74 Yanıt · 9.9K görüntüleme · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
A
Absence ⭐ 19y
Bok, çiş, kaka, i*ne..
Ne güzel tartışma ortamı, ne güzel cümleler sarf ediliyo karşılıklı. :?
Gs'lilere söylüyorum:
Burası FB Fan club ve Fenerbahçe'lilere ait. İstediği konuyu açar ve hiç birinizin sözü geçmez. İster çekemediği için ister dalga geçmek için açmışsa bile açar yani sana ne ?
Fb'lilere söylüyorum:
Karşındaki bişey demişse sende aynısını demek zorunda değilsin.

Ağzınızıı toplayın biraz. ;)

😘
C
Caprice ⭐ 19y
Bok, çiş, kaka, i*ne..
Gs'lilere söylüyorum:
Burası FB Fan club ve Fenerbahçe'lilere ait. İstediği konuyu açar ve hiç birinizin sözü geçmez. İster çekemediği için ister dalga geçmek için açmışsa bile açar yani sana ne ?
Fb'lilere söylüyorum:

Bulunduğu yer tamam ama içerik gs ile alakalı,tek taraflı yorum olmamalı,burada gs üzerinden geyik yapılıyorsa bizimde ufak cevaplarımız olmalı.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Formanızla değil, futbolunuzla oynayın.

Bundan sonra da gereksiz tartışmalara girmeyin.

Bu söylediğim her iki taraf için de geçerli. ☕
.NET
.NET ⭐ 19y
Bok, çiş, kaka, i*ne..
Gs'lilere söylüyorum:
Fb'lilere söylüyorum:

Bulunduğu yer tamam ama içerik gs ile alakalı,tek taraflı yorum olmamalı,burada gs üzerinden geyik yapılıyorsa bizimde ufak cevaplarımız olmalı.

Cevabın olmasın demiyorum. Zaten konunun açılış amacı eğlence. Ama içine etmeden şakalaşmayı devam ettirin. Yok bu sene moruz hepinize koruz yok seneye pembeyiz hepinizi.. fln nasıl bi konuşma tarzıdır bu ? Ben terbiyenizi takının dedim. Zaten üstüne alınması gereken alınmış ki bişey yazmamışlar.
[F New]Solo Gitarist
X
Xplosive ⭐ 17y
Spor dostluk kardeşlik diyorduk hani. :?
.NET
.NET ⭐ 19y

Bırak ya görüyoruz işte dostluğu kardeşliği
[F New]Solo Gitarist
C
CapsLock ⭐ 19y
akşam akşam yarıldm valla 😄
X
Xplosive ⭐ 17y

Çok da karamsar olmamak lazım. Kimse kimseyi tahrik etmediği sürece hayalini kurduğumuz ortama kavuşabiliriz. Tabi aramızdan holygun'lar çıkmazsa. :?
J
JawBreaker ⭐ 18y

Çok da karamsar olmamak lazım. Kimse kimseyi tahrik etmediği sürece hayalini kurduğumuz ortama kavuşabiliriz. Tabi aramızdan holygun'lar çıkmazsa. :?

😘 🙄
[
[uA]EnsaR ⭐ 17y
galatasarayın forması gibi sene sonunda moraracak FENERBAHCEliler :):)
O
Old School ⭐ 19y
galatasarayın forması gibi sene sonunda moraracak FENERBAHCEliler :):)

😆
I
Intensify ⭐ 18y
Çok güzel yakışır onlara
I
Futbol dostluk kardeşilik diyen arkadaşlar çok inandırıcı oldu bu konuyla beraber yaptıklarınız 😜 Burada geyik değilde Gslıları tahrik etmekden başka bişey yok.Geyik edilecek konuda nedense Gs olmuş.Buna benzer bir sürü Fbliler ile ilgili geyik muhabbetii yapılacak konu var.İlla bizdemi açalım bu tür konuları ❓
I
Futbol dostluk kardeşilik diyen arkadaşlar çok inandırıcı oldu bu konuyla beraber yaptıklarınız 😜 Burada geyik değilde Gslıları tahrik etmekden başka bişey yok.Geyik edilecek konuda nedense Gs olmuş.Buna benzer bir sürü Fbliler ile ilgili geyik muhabbetii yapılacak konu var.İlla bizdemi açalım bu tür konuları ❓

Maksat eğlence 🍺
I

Maksat eğlence 🍺

Ben ne yazmışım sen ne yazıyorsun ya :? Yorumu iyice bi oku sonra yorum yazarsın.Nedense bu konular neden Gs ile ilgili oluyor demişim.Sen maksat eğlence diyorsun 😆
I

Maksat eğlence 🍺

Ben ne yazmışım sen ne yazıyorsun ya :? Yorumu iyice bi oku sonra yorum yazarsın.Nedense bu konular neden Gs ile ilgili oluyor demişim.Sen maksat eğlence diyorsun 😆

lool.Maksat eğlence olunca bu tür konular olur.Sizde açın.Biz her zaman sizden üstünüz 😎
I
Intensify ⭐ 18y
eÇok güzel söylemişsin Oğuz.Ayrıca Irony senin bu forumda işin ne sizin orda düzgün konu olmayınca buraya geldin anlaşılan 😄
I
@ImmorTaLGoD
Ne ile üstünsünüz 27 senedir alamadığınız Türkiye Kupasıylamı?Gs'ın Fb den herşekilde daha üstün olduğunu bildiğiniz için bu tür konulara gereksinim duyorsunuz 😜 Böyle bi kanıya varmamın sebebide nedense hep Gs ile ilgili konuların açılması.Bu arada ImmorTaLGoD senin hiç bir yorumunuda fazla dikkate almıyorum gülerek geçiştiriyorum 😁 bu seferlik son kez bi yorum yazayım dedim

Platini: Büyük takımlar aldıkları kupayla övünür,küçük takımlar ise büyük takımları yendikleri zaman övünürler 😉
M
Marinero ⭐ 19y
Yakışır 😄
C
Caprice ⭐ 19y
lool.Maksat eğlence olunca bu tür konular olur.Sizde açın.Biz her zaman sizden üstünüz 8)

Neye bakarak üstünsünüz?Bana somut şeyler söyle yok paramız var oyuncularımız iyi falan değil yaptığın icraatları göster bana?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: