...leblesine oynanan bir maç olsada kazanamaz...
Galatasaray-Fenerbahce macı ne olur ? [0-0]
· 225 Yanıt · 17K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 12
Yanıtlar
Galatasaray alır. ^^
J
Journalist
⭐ 19y
''Galatasaray-FenerbahCe maCı ne olur?''
FenerbahCem maCı alır 😆
tam bir F5 klasiği 😁
FenerbahCem maCı alır 😆
tam bir F5 klasiği 😁
Metrobüste Fenerbahçe "Siyah Çoraplılar" olarak geçiyordu ne kadar doğru bilmiyorum.
Doğrudur 😉
A
alper torun
⭐ 17y
keşke fenerbahça futbol keyfı acısından ızleyıcılere bıraz haz versede bu mac cekısmelı gecer dıyebılsek ama malesef GALATASARAY zorlanmadan yener maç sonu burdayım....
yenecez allahın izniyle
Galatasaray alır^^
Galatasaray alır^^
X
XxXTikkyGoktugXxX
⭐ 17y
Fenerbahçe Alır ❗
Bir daha Galatasaray-Fener5ahçe maçına tahmin yürütmeyeceğim.Ne zaman tahmin yürütsem feneV kazanıyor. 😆
inş aslanım kazanır 😄
Kale direği bile yok baba bildiğin taş koyuyolarmış Aaaaaahahaha off bu 6S çok güldürüyor beni :D
hacım bir de oynadıkları yer papazın çayırı sahanın ortasından arabalar geçiyomuş bizim köyle komşu köyünmaçı gibi lol
ankette GS önde her yerde olduğu gibi 😊
Yavaşşşş
Dostluk Kazansın
Her FB-6s maçından önce tüm Gs'liler bu defa yeniceğiz,bu maç farklı diyorlar maçtan sonra kimse ortalıkta yok evlerine gideriz hemen hasta olurlar 😁
X
XxXTikkyGoktugXxX
⭐ 17y
Bu Forumda Gsli Fazla ama En Büyük Fenerbahçeli Extraloob xD
fenerin kazanma gibi bir ihtimal söz konusumuki ?? 🕵️
😁 Sence ? 😆
😁 Sence ? 😆
tabikide Yokkk 👍 GALATASARAY'ım ezer geçer bizde biralarımızı içeriz 🍺
Alıştık bu sözlere biz, en azından maç öncesi fark atarız, yeneriz gibi bla bla sözleri söyledikten sonra yenilip buraya gelmemezlik yapmıyoruz. Daha önceki konulara bi göz atın derim. ^^
Alıştık bu sözlere biz, en azından maç öncesi fark atarız, yeneriz gibi bla bla sözleri söyledikten sonra yenilip buraya gelmemezlik yapmıyoruz. Daha önceki konulara bi göz atın derim. ^^
önceki konularla maçlarla benim işim oLmaz be güLüm önümüzdeki maçLara bakarım ben 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap