Icerige atla
Extraloob

Galatasaray - Beşiktaş : 3-0

· 237 Yanıt · 20K görüntüleme · Sayfa 9 / 12
Yanıtlar
H
Heisenberg ⭐ 19y
Sıradaki gelsin. 8)

+1905
Dediğim gibi GS harcadı BJK yi ☕
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
6s neden diyorsunuz biz 3jk diyormuyuz?

8taş onların adı 😁
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Tebrikler 6s yı destekleyenler...

Maçtan önce tüpcüye ve birçok engele rağmen bjk alır dedim. Sağolsun adamı iyice rezil etti takım başka da bir halta yaramaz zaten. Tekrar tebrikler.

Teşekkürler.Sen bırak o takımı ki özelimden bıraktığını söyledin 😈 💃

Bu takım beni verem edecek ulan ne bahtsızım ^^ Atsan atılmaz satsan satılmaz kanımız siyah beyaz akıyor. ula yıllar sonra şampiyon olduk sevinemedik skandal üstüne skandal bkz.topuz vakası. Lanet olsun izleyip tırnağımı yediğim her dakikaya ben maçı izlerken strese giriyorum bunlar ruhsuzlar ordusu alayı aynı. Konuşacak çok şey var ama neyse. Desteğimiz sürecek bu takıma ama sadece TAKIMA tüpcüymüs kasapmış hepsinin canı cehenneme.
[ek #12654]
G
GodLike ⭐ 19y
bjk li arkadaşlara geçmiş olsun.

Galatasaraylı arkadaşlarımı kutluyorum...
A
evet 3-0 ın esprilerini bekliyoruz 😄 ilk espri yapıldı

1- 3JK
B
Tebrik ediyorum Gs'li arkadaşlarımı 😊
Daha maç bitmedi gerçi tatil olur fln diye bir ümit bekliyorum hala :P

Saolasın 😘
J
Journalist ⭐ 19y
oooofff offff aslanım kartalı parçalamış tarzanım yiğidolara dolamış ben daha ne isterim ya işte hayat bu 😎 ❤️ ☕
X
Xplosive ⭐ 17y
Tebrikler galatasaraylı arkadaşlara.
B
Tebrikler 6s yı destekleyenler...

Maçtan önce tüpcüye ve birçok engele rağmen bjk alır dedim. Sağolsun adamı iyice rezil etti takım başka da bir halta yaramaz zaten. Tekrar tebrikler.

Teşekkürler.Sen bırak o takımı ki özelimden bıraktığını söyledin 😈 💃

Bu takım beni verem edecek ulan ne bahtsızım ^^ Atsan atılmaz satsan satılmaz kanımız siyah beyaz akıyor. ula yıllar sonra şampiyon olduk sevinemedik skandal üstüne skandal bkz.topuz vakası. Lanet olsun izleyip tırnağımı yediğim her dakikaya ben maçı izlerken strese giriyorum bunlar ruhsuzlar ordusu alayı aynı. Konuşacak çok şey var ama neyse. Desteğimiz sürecek bu takıma ama sadece TAKIMA tüpcüymüs kasapmış hepsinin canı cehenneme.

Hamza geçmiş olsun.Maçdan önceki o sana msn den gönderdiğim video etkiledi sizi herhalde 😁 Neyse ben abimlerle kutlamaya gidiyorum galibiyeti.Yarın maçın analizini yaparız..
Bu arada aç NTV yi %100 futbol programında rıdvan dilmeni dikkatlice dinle Bjk hakkında neler konuşcak bak izle gör 😁
J
JawBreaker ⭐ 18y
Tebrikler galatasaraylı arkadaşlara.

Teşekkür ederim Fenerbahçeli arkadaşım. 😘
H
Heisenberg ⭐ 19y
Bence M.Denizli'nin yollanması tartışılmaya başlanır.Tabi bence bütün suçu ona yüklememek lasım ama TR de işler böyle yürüyor maalesef.
M
MicroEx ⭐ 19y
ayNeZevkliMaçtı

Spoiler
Puhaaaa ezdiq yahu 😜 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
geçen yıl fb şampiyonluğu önce 6s ye hediye etti o almadı 8taş a bıraktık sonuç işte bu denizli bu kadro şaka gibi kim varsa kanatlara yerleştirmişler 6s nin kanat oyuncuları haşat etmiş resmen rakibi zati skordan belli ^^
Q
Quensis ⭐ 19y
Tebrik ediyorum Gs'li arkadaşlarımı 😊
Daha maç bitmedi gerçi tatil olur fln diye bir ümit bekliyorum hala :P

Saolasın 😘

Siz gelin bakayım yamacıma. :Z

😘
B
Buzzz ⭐ 18y
ah beşiktaş yaktın beni 😄 1 gol atsa alıcaktım puanları ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Yapabilirsem maçın özetini hd olarak upload edeceğim 😎
X
Xenas ⭐ 19y
Yapabilirsem maçın özetini hd olarak upload edeceğim 8)

wuww hocam bekliyoruz 😈 😈 🍺
J
Jaysean ⭐ 18y
Yapabilirsem maçın özetini hd olarak upload edeceğim 8)

özetini online izleyeceğimiz bir yer biliyormusun ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bvt live tv adlı programı kurun , trt1'den izleyebilirsiniz 11.30'ta.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: