Icerige atla
Extraloob

Galatasaray - Beşiktaş : 3-0

· 237 Yanıt · 20K görüntüleme · Sayfa 10 / 12
Yanıtlar
G
Off dumanaltı oldum kahvede ama değdi ben fark demiştim 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Yapabilirsem maçın özetini hd olarak upload edeceğim 8)

özetini online izleyeceğimiz bir yer biliyormusun ?

OMG 😱 💃
B
BaSoryong ⭐ 18y
Geçmiş olsun BJLilere Bu gece Gs superdi 😊
C
Crown ⭐ 19y
Geçmiş olsun BJLilere Bu gece Gs superdi :)

Maçın tamamını izledim , GS 2. golü atana kadar hiçbir varlık gösteremedi Beşiktaş topla daha çok ve etkili oynuyordu.

Galatasaray az geldi öz geldi, 2. golden sonra dağılan takımın işini son golle bitirdi. 😉
P
Presence ⭐ 19y
yav yok böyle takım ya biz şükrüde 10 çekeriz ^^ adamlar arka direğe adam koymuyorlar kornerde... yok böyle takımya ahahha altıma işedim golde 😄
J
Journalist ⭐ 19y
yav yok böyle takım ya biz şükrüde 10 çekeriz ^^ adamlar arka direğe adam koymuyorlar kornerde... yok böyle takımya ahahha altıma işedim golde :D

😆 😁
S
Sehnsucht ⭐ 18y
Yapabilirsem maçın özetini hd olarak upload edeceğim 8)

özetini online izleyeceğimiz bir yer biliyormusun ?

OMG 😱 💃

😁 😁 😁 😁 😁 😁
P
Prisoners ⭐ 18y
İşte budur 😊
H
maçtan önce gs liler extraloob a farklı nick ile giricek diyen bir arkadaş vardı nerelerde o:D
H
hoLaaa ⭐ 18y
yesss uA winner^^
G
45 den 68'e kadar top göremedim bizimkilerde ama sonra kalite farkı işi bitirdi.Kısacası ölümüz yetti
A
Apollon ⭐ 18y
maçtan önce gs liler extraloob a farklı nick ile giricek diyen bir arkadaş vardı nerelerde o:D
- Resim Silinmiş.

Güzel imza 🎭
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Galatasaray kazandı, kazanıyor ve hep kazanacak. 😎 İki takım oyuncularıda tebrik ederim. ^^
H
- Resim Silinmiş.

Güzel imza 🎭

eyvallah =)
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Güzel imza 🎭

eyvallah =)

Bunu ciddiye alıp mesaj gönderenler var mıdır acaba? 😆 😜
H
olabilir her çeşiit insan var 😆 😆
E
El Verano ⭐ 18y
4 gol atan 1 gol yiyen bir takıma karşı.Dengeli bir futbol oynuyacağımızı düşünüyorum.
Ahahaha Fenerlilerde şimdiden BJK'a sığınma potansiyeli görüyorum.Heycanlanmayın maçı GS üst yapaar. :)

Ahahaha, GS alayını üst yaparrrrrrr!!! 💃
Sıra Fenerbahçe'de.☕
H
evet bu konuyu kapatalım artık 10. haftada kaldığımız yerden devam bu derbi sayılmazdı asıl derbi 10. haftada =) herkes kendine iyi baksın beşiktaşlılarda üzülmesin ligdeki tüm takımların başına gelicek bu olay xP
eğer bu yenilgi ağır geldiyse DUR yazıp 2288 e yolluyoruz 😄 hadi bekliyoruz mesajları bi ihtimal dururuz 😜 hayırlı akşamlar herkese..
A
R
RecLast ⭐ 18y
galatasaray bu sene baya iyi bakalım fener de düzelebilecekmi 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: