Icerige atla
Extraloob

Gaia Korksun Benden !

· 31 Yanıt · 2.8K görüntüleme
C
CaRTMaNN OP ⭐ 18y

Yeni aldığım charım saturn'deki 105 lv wizardımla değiştim.Umarım bu son takasım olur 😜...
31 Yanıt
Z
Zeratul ⭐ 18y
bende gaia oynamak istiyorm yah 😜 pre falan hazır kasıcak varsa ulaşsın xD
E
EdHardy ⭐ 19y

Yeni aldığım charım saturn'deki 105 lv wizardımla değiştim.Umarım bu son takasım olur 😜...

Bu charı bilirim kullanmasını bilince güzel chardır amma ve lakin korkmasını gerektirmez kimsenin.. levelindeki wizardı kesemiyecek kapasitede daral:
C
Cryolite ⭐ 19y

Bu charı bilirim kullanmasını bilince güzel chardır amma ve lakin korkmasını gerektirmez kimsenin.. levelindeki wizardı kesemiyecek kapasitede daral:

kötü char yoktur kötü player vardır 😎 😁
E
EdHardy ⭐ 19y

kötü char yoktur kötü player vardır 😎 😁

🤝 🤝 👍
H
HnTRue ⭐ 18y
Dıştan görünüşü çok güzel.

Hayrını gör.
E
EliteTurk ⭐ 18y
Ehehe başlığa bittim sanırım sen Gaia da extraloob la karşılaşmadın..Ginede günün birinde umarım korkulacak bir makine haline gelir charın. 😁

Ps: Hayırlı olsun. ❤️ 😘
A
Avasin ⭐ 17y
çarın çok güzel hayırlara vesile olsun. exl ailesi olarak 110 olarak görmek isteriz 🤤
W
Whisk ⭐ 16y
Güzel çar hayırlı uğurlu olsn..
H
H3rD3m ⭐ 16y
105 wizz verip 106 lvl bow almazdım ben ^^
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Mantıklı bi takas gerçekten h.o bu çarı değişme derim
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Cold - Fire - Bow tam bir ölüm makinesi 😎 Hayırlı olsun 🍺
EXL | SRO | İŞKOLİK
J
iyi yapmışsın bencede wizardla pvp yapamazsın güzel en iyi pvp chinese karakterler ile olur europandan warrioruda katabiliriz bunlara hem wizard partysiz solo kasamaz mantıklı bir takas olmuş hayırını gör.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hoyttttt bre deyyusss bilmez misin ki gaia'nın bir kralı vardır o da extraloob yok kral benim diyorsan gel pvp yapalım da kozlarımızı paylaşalım ama kaybedersen başlığı değiştireceksin 😎

Ps : kötü char yoktur kötü player vardır diyen adamın alnından öpoorumm müthişş cümle olmuş ben gibi votkacılara nese:
P
Prisoners ⭐ 18y
hoyttttt bre deyyusss bilmez misin ki gaia'nın bir kralı vardır o da extraloob yok kral benim diyorsan gel pvp yapalım da kozlarımızı paylaşalım ama kaybedersen başlığı değiştireceksin 😎

Ps : kötü char yoktur kötü player vardır diyen adamın alnından öpoorumm müthişş cümle olmuş ben gibi votkacılara nese:

yeahh 🤘

kötü char yoktur kötü player vardır
F
FataLi ⭐ 16y
bide benden tek yemese 😄 pvpde iyi olur JuliieT
F
FataLi ⭐ 16y

sende biraz yavaş ol alırım pvpde aklını kral kim görürsün o zaman 😄 sanada başlık değiştirttirrim
J
Junup ⭐ 16y
H3rD3m Katılıyorm Hayırlı Olsn Kardesim 😊
X
Xanthos ⭐ 19y
bide benden tek yemese 😄 pvpde iyi olur JuliieT

alırım anahtarını kapadokyalı 😗 makara:
B
B7B ⭐ 16y
Herkes bir birine meydan okuyor forum coştu. Benimde 9 level charım yiosa onu pk olmadan yatırın.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: