K Kuruman OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Saat 1.40 suları White Tiger Keserken 13 + 7 Sword düşdü Tahminimce ilk +7 Weapon benden Önce Düşüren Yada Basan Varsa Ss Koysun ^ ^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K Kuruman OP ⭐ 19y 17 yil once #2 Tşkler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #3 güzel yakalamışsın işte servera 1 ay geç girecektim bunların hepsi elimde misket olacaktı agh aghhh. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bannedddd ⭐ 19y 17 yil once #4 güzel yakalamışsın işte servera 1 ay geç girecektim bunların hepsi elimde misket olacaktı agh aghhh.Sonra ne olacaktı? 😁 Ayrıca o zamanlar sıfırdan kasmana gerek olmazdı bot ile. Plvl yapardın çook çook kolay lvl kasardın. 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaWixed ⭐ 19y 17 yil once #5 32+7 Sword'ta görmüştüm ben. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SilenTT ⭐ 19y 17 yil once #6 +7 düşmüş yuh 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BangBros ⭐ 18y 17 yil once #7 güzel şansına kullanabileceğin weapon düşmüş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A addIcFb ⭐ 19y 17 yil once #8 Güzel daha nicelerini düşürmen dileği ile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #9 Tebrikler 😉 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Ryojin ⭐ 18y 17 yil once #10 +11 var serverda geçiniz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoKoTe ⭐ 19y 17 yil once #11 hayırlı oslun inş 85+7 d düşer :PPPPPPPPP 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeepdarK ⭐ 19y 17 yil once #12 Helal süpersin ama bak buraya yazıyorum o char en fazla 10 gün sonra soyulcak.. görürsün 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F F34RL3SS ⭐ 19y 17 yil once #13 85+7 de düşermiki 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil