Icerige atla
Extraloob

Gaia da katliam bütün charlar soyuldu

· 66 Yanıt · 6.2K görüntüleme
S
SONBAHAR OP ⭐ 19y
bu sabah charlara girdim bütün charlar soyulmuş gene server:Gaia
Soyulan charlar HUSNA SONBAHAR _GReNDeL_ _LEJYONER_ bi tane de bizim guildden adam soyulmus ne keramettir anlamadım bu soyulmaya kesin çözüm yoqmu acaba ??
bütün itemlerimde Gaia_R den cıkıyor bu adam nasıl yapıyor
66 Yanıt
A
Avasin ⭐ 17y
aynı şey persiada da var bütün itemler tek bir adamda. ve nasıl oluyor anlamıyorum.
P
Phantoso ⭐ 18y
Bütün itemler bir adamda çıkıyor demeseydiniz diyecektimki bilmediğiniz cafe lerde girmeyin geçmiş olsun
X
Xanthos ⭐ 19y
Hüsna cafe'ye dikkat etmek lazım ^^ ağınızda zararlı içerik olabilir. Servis sağlayıcınıza ulaşarak ağ kontrolü yaptırın. Kendiniz de cafe içerisindeki ağ bağlantısını kontrol edin,temizlik yapın
D
Deadly_TR ⭐ 18y
ya hep gold aldıgımız siteler yapıyor kim ne derse desin thepowerlevel.com ve bazı gold siteleri çarı soyuyor kesinlikle !
_
__Rita__ ⭐ 16y
pasifictede var o adam pac_R
redseadada var o adam red_R
vb.
Bu bir gold satış firmasının işi olduğunu düşünüyorum...büyük bi programla istediği kişiyi hackleyebiliyor...Her servere el atmış soyup piyasa değerinde ucuza satıp parayı götürüyor.... 3 arkadaşımı soydu :S Allah göstermesin ne diyelim.
O
orhan09 ⭐ 17y
Bizdede per_R var :S (persia)
T
TniesT ⭐ 16y
Bizdede Mars_R var
Malazgirtte Malaz_R var
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Yuhannes bu adamı geçen stall 'da görmüştüm, o değil Stall Network 'ten alış - veriş yapıyorum genelde bu dallamadan alırsak bide bala ucuz diye kaymasın sonra .. Ucuz malda keramet olmaz zati kazık olarak alalım da sonra da biz kazıklarız başka çare yok gibi ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Q
Quattro ⭐ 19y
Clientless gelmez ise soygun işleri artar. ☕
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Silkroadın içindeki Dump klasörünü her gün silin 👍
C
cLonny ⭐ 18y
Yuhannes bu adamı geçen stall 'da görmüştüm, o değil Stall Network 'ten alış - veriş yapıyorum genelde bu dallamadan alırsak bide bala ucuz diye kaymasın sonra .. Ucuz malda keramet olmaz zati kazık olarak alalım da sonra da biz kazıklarız başka çare yok gibi ..

yeni geliştirilen sistemde stall networkda item kurana ' whisper ' seçeneğinden pm atabiliyorsun. Böylelikle kimin stallından item aldığını görmüş olursun 👍
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

yeni geliştirilen sistemde stall networkda item kurana ' whisper ' seçeneğinden pm atabiliyorsun. Böylelikle kimin stallından item aldığını görmüş olursun 👍

Ha doğru bak bu aklıma gelmedi 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
S
SONBAHAR OP ⭐ 19y
Hüsna cafe'ye dikkat etmek lazım ^^ ağınızda zararlı içerik olabilir. Servis sağlayıcınıza ulaşarak ağ kontrolü yaptırın. Kendiniz de cafe içerisindeki ağ bağlantısını kontrol edin,temizlik yapın

bizim bütün masalarda ağ alış verişi kapalı kesinlikle bir biilgisayar diğerini görmez bütün pc lerde portlar kapalı vede ben tek dil guildden 2 adamda soyuldu aynı günde vede soyulan kişiler buralı bile dil cafeyle alakalı bişi dil
B
BaSoryong ⭐ 18y
Geçmiş Olsun 😞

Benımda Charım gitti ya ne olduğunu anlamadan.. 0oSTRooMo0
H
bu olay her serverda var bizim servardakide Oly_R adam her serverda parmağı var herkezi güzelce soyup uygun fiyattan satıyor :;)
S
bizim serverda Rom_R var
J
Josephine ⭐ 17y
Bakınız biricik charım ; 1000 silk almak için para biriktirdiğim; Hacklendiğinde oyuna lanetler getirip bıraktığım ; Gaiadaki unutamadığım charlarım ; FiquenCy - KRAL_EFE

PS : Bu Gaia zaten böyle kendimi bildim bileli soyulan hacklenen gırla gidiyor. 😢
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
pasifictede var o adam pac_R
redseadada var o adam red_R
vb.
Bu bir gold satış firmasının işi olduğunu düşünüyorum...büyük bi programla istediği kişiyi hackleyebiliyor...Her servere el atmış soyup piyasa değerinde ucuza satıp parayı götürüyor.... 3 arkadaşımı soydu :S Allah göstermesin ne diyelim.

bu hazretleri bana neden uğramıyor gaia extraloob gelsin hacklesin bakalım charımı 😎
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
Silkroadın içindeki Dump klasörünü her gün silin 👍

Adam Pc'ye Girdmi Dump Klasorunu silsen ne yazar Orasını Anlamadım 😄 Senin Demek İstediğin Galiba İnternet Cafelerde OYnuyanlara söylüyorsun herhalde

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: