Icerige atla
Extraloob

FW

· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
Arkadaşlar bu kartlardan baska cart olan varsa resimli bir sekilde gosterebilirmi aynilarından cıktıda takas ederken kandırmasınlar ezik kartlar ile ty ™

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
G
GNR ⭐ 18y
O.o hızlısın helal olsun diyorum birazda şans işi tabiki bana cıksa keşke farklılardan paylaşırdım ancak hala 0 tek ümidim sereness direk B bow vermesi A daha zor valla
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
saolasın 1 tane daha var onu glevde acmıstım sonra bunda toplamaya basladım :S
S
Hayırlı olsun benımde bilgim yok, sadece FORGETTEN WORLD'damı cıkıyor bunlar ve nasıl cıkıyor ? :S
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
evt fw cıkıyo pandora var her girdiğinde aynı yerlerde 2 tane oluyo ondan cıkıyo
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
pandoradan veya sereness kesince veriyor party de kime çıkacağı belli değil tamamıyla şans işi bugün gitti 4 kişi 2 kişiye düştü bana vermedi ki party de herkes bana trace atmış ben yardırıyordum makara: 😜
X
xstream ⭐ 16y
1.yerde Broken Key 2.sinde Large tong var 😊
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
ben sadece kendim gidiyorum çıkınca ben aliyom böyle daha iyi
J
Jaws3r ⭐ 16y
evt fw cıkıyo pandora var her girdiğinde aynı yerlerde 2 tane oluyo ondan cıkıyo

kaç yıldızdan cıkıyo peki bunlar? 3 kere 1 yıldıza girdim pandoraları kestim bişy vermedi
I
IoI ⭐ 16y
bişey merak ediyorum koleksiyon kitabına hangi tuş ile bakıyorduk unuttum :S
B
BayPipo ⭐ 16y
saolasın 1 tane daha var onu glevde acmıstım sonra bunda toplamaya basladım :S

AGA SENİN FUTBOL TAKIMI GİBİ CHARLAR VAR ZATEN 😄
C
G
GNR ⭐ 18y
pandoradan veya sereness kesince veriyor party de kime çıkacağı belli değil tamamıyla şans işi bugün gitti 4 kişi 2 kişiye düştü bana vermedi ki party de herkes bana trace atmış ben yardırıyordum makara: :P

kader ortagım aynısı banada oldu 4 kisi gittik yolu bilen ben partiyi çekip ceviren ben gitti 2 kart çıktı ot gibi duran adama gitti kahroldum ama elden birşey gelmiyor :!!&%&! sadnessla1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: