Arkadaşlar bu kartlardan baska cart olan varsa resimli bir sekilde gosterebilirmi aynilarından cıktıda takas ederken kandırmasınlar ezik kartlar ile ty ™
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
FW
· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
O.o hızlısın helal olsun diyorum birazda şans işi tabiki bana cıksa keşke farklılardan paylaşırdım ancak hala 0 tek ümidim sereness direk B bow vermesi A daha zor valla
saolasın 1 tane daha var onu glevde acmıstım sonra bunda toplamaya basladım :S
S
ShapeShifter
⭐ 18y
Hayırlı olsun benımde bilgim yok, sadece FORGETTEN WORLD'damı cıkıyor bunlar ve nasıl cıkıyor ? :S
evt fw cıkıyo pandora var her girdiğinde aynı yerlerde 2 tane oluyo ondan cıkıyo
pandoradan veya sereness kesince veriyor party de kime çıkacağı belli değil tamamıyla şans işi bugün gitti 4 kişi 2 kişiye düştü bana vermedi ki party de herkes bana trace atmış ben yardırıyordum makara: 😜
1.yerde Broken Key 2.sinde Large tong var 😊
ben sadece kendim gidiyorum çıkınca ben aliyom böyle daha iyi
evt fw cıkıyo pandora var her girdiğinde aynı yerlerde 2 tane oluyo ondan cıkıyo
kaç yıldızdan cıkıyo peki bunlar? 3 kere 1 yıldıza girdim pandoraları kestim bişy vermedi
bişey merak ediyorum koleksiyon kitabına hangi tuş ile bakıyorduk unuttum :S
saolasın 1 tane daha var onu glevde acmıstım sonra bunda toplamaya basladım :S
AGA SENİN FUTBOL TAKIMI GİBİ CHARLAR VAR ZATEN 😄
C
CheckPoint_
⭐ 17y

pandoradan veya sereness kesince veriyor party de kime çıkacağı belli değil tamamıyla şans işi bugün gitti 4 kişi 2 kişiye düştü bana vermedi ki party de herkes bana trace atmış ben yardırıyordum makara: :P
kader ortagım aynısı banada oldu 4 kisi gittik yolu bilen ben partiyi çekip ceviren ben gitti 2 kart çıktı ot gibi duran adama gitti kahroldum ama elden birşey gelmiyor :!!&%&! sadnessla1
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap