Icerige atla
Extraloob

Futbol Komedi İzlerken Gulmekten Gozlerim Doldu :D

· 28 Yanıt · 3.5K görüntüleme
28 Yanıt
E
eFe ⭐ 19y
aynen gözlerim yaşardı hele o hakemler Mr. Green Mr. Green
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
adam sakatlanmıs yerde yatıyo doktor kosa kosa gelırken ayagı kayıp herıfe tekme atıyo ya orda koptum Very Happy Mr. Green
T
tan ⭐ 19y
guzeldı :ÇD
E
eFe ⭐ 19y

adam sakatlanmıs yerde yatıyo doktor kosa kosa gelırken ayagı kayıp herıfe tekme atıyo ya orda koptum Very Happy Mr. Green

ewt orasıda süper sonra bişi olamamış gibi göndürüyo adamı Mr. Green Mr. Green Mr. Green
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y

ewt orasıda süper sonra bişi olamamış gibi göndürüyo adamı Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Very Happy
N
tşk
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
ben tskur ederım
D
DaWixed ⭐ 19y
İşte bu güzeldi. Çok saol Laughing Laughing Laughing
_
_Tyra_ ⭐ 19y
Newcastle macı da güzel di sherıl da hakeme kırmızı kart gösteriyo am agene hepsi komik paylaşım için saol
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y

Newcastle macı da güzel di sherıl da hakeme kırmızı kart gösteriyo am agene hepsi komik paylaşım için saol

evet farkettıysen o mac vıdeoda da var
L
LoKoTe ⭐ 19y
aga eline koluna dizine sağlık süper ya ailecek gülme krizine girdik:D Laughing Laughing Laughing extrabeer
_
__u6uR__ ⭐ 19y
Adam boş kaleye gol atamıyo Laughing
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y

aga eline koluna dizine sağlık süper ya ailecek gülme krizine girdik:D Laughing Laughing Laughing extrabeer

tşkkur ederım walla ben ızlerken butun mmahalle duydu gulme sesımı Very Happy Mr. Green Laughing
D
Dampyre ⭐ 19y
çok güzel ya koptum..
P
Pennywise ⭐ 19y
müzikte tam uymuş Very Happy
C
http://youtube.com/watch?v=fow4ZX4TM6g

bugün dedim eskilere döneyim neler geldi neler geçti bu forumdan taaa en sayfadan başladım. euların ilk geldiği günlerden. millet 64 lv wiz çarı görünce uuuuu o nasıl vuruyo aman warior bu skili süpermiş kimiside ya o nasıl şey öyle wiz gelmiş 40 str vermiş nasıl yatıcak gibi ifadeler kullanmışlar. eh dedim nerden nerelere geldik. gözüme bu link takıldı belki o zaman izlemiştiniz ama anlattıkları kadar cidden var. şuan işyerindeyim. int kullanmak serbest ama ciddi bi yer. gülücem gülemiyom. gözümden yaş geldi yeminle. sizlerle paylaşmak istedim. izledikten sonra bana hak vereceksiniz
L
LethaLKiss ⭐ 16y
tmmda arkadaşm sro ile ilgisi alakası nedir?
D
duzceli81 ⭐ 17y
valla 1 haftadır youtubeye giremiyom çözümü varmı?
K
KuRaLp ⭐ 17y
Puhahaha yemin ederim gülmekten karnım ağrıdı öldüm bittim sağolasım hacım 😆 😆 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: