Beyler malesef Deli İbo takımdan kovuldu . :!!&%&! Çok üzüldüm ya böyle bir futbolcunun böyle bir şekilde futbolu bırakması (bırakmadı ama büyük ihtimal daha oynayamaz) çok kötü oldu.
Ama duyumlara göre İ.Toraman'a küfür edip yumruk atmış, doğruysa yakışmamış.
Futbol Dünyasının Büyük Kaybı
· 23 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Violent Arise
⭐ 19y
Deli İbo = Hırs, azim. O adam varya Beşiktaşın en büyük yıldızıydı aslında. Adam 40 yaşında hala A Milli takımın sol beki. ^^ Neyse geçmiş olsun diyelim. ^^
summer5:
Verildi 😜
Darısı sabriye.
Ölüm haberi sandım başlık tedirgin edici (: yaptıysa cezasını çekmiş , uzatmaları oynuyordu zaten.
Darısı sabriye.
Ahıdbgushbdfıusfd jahahahaha makara: makara: makara: makara: makara:
Special thx to Flexilakabını tekrar kanıtladı
bu adam takımdan kovulduysa büyük ayıp yapılmıştır.
Türkiye'de sol kan kaybediyor. Son kayıp deli ibo 😜
[ek #12654]
Taraftar tepki göstercekmi bakalım buna. 😜
Darısı sabriye.
sabri ile ibrahim üzülmez aynı kefeye konulamaz. biri azimli 10seneden fazla bir sürede takıma hizmet vermiş şampiyonluklar görmüş takıma kaptanlık yapmış bir isim. diğeri ise beceriksizliği ile ön plana çıkmış
[F New]Solo Gitarist
İhtimal bile vermezdim gönderileceğine. Ama demek ki bazen istisnalar kaideyi bozmuyormuş 😊

iboya jübile yapmamak için güzel bir operasyon seviyorum böyle ince işleri helal sana tüpçü yakışır makara:
Darısı sabriye.
sabri ile ibrahim üzülmez aynı kefeye konulamaz. biri azimli 10seneden fazla bir sürede takıma hizmet vermiş şampiyonluklar görmüş takıma kaptanlık yapmış bir isim. diğeri ise beceriksizliği ile ön plana çıkmış
Aynı kefeye koyduğumu nereden çıkardın ki ? Sadece espiri yönünden baktım olaya bu kadar.
Deli İbo yuda bıtırdıler sadnessla1
PS:Ben onu SSK dan emeklı olana kadar oynar dıye dusunuyordum [horny21
PS:Ben onu SSK dan emeklı olana kadar oynar dıye dusunuyordum [horny21
İbrahim Üzülmez i kovacağıma,ona yumruk attıracak kadar şuursuz olan ibrahim Toraman'ı s... ederim daha iyi.
İbrahim Üzülmez i kovacağıma,ona yumruk attıracak kadar şuursuz olan ibrahim Toraman'ı s... ederim daha iyi.
👴 adam haklı beyler
Evet toraman hakaret etmiş ibo'ya. 🤝
Bende toramanı gönderirdim.
Bence Toraman gitmemiş olsada artık tüm gözler onda olacak. En ufak hatada bu olay yüzüne vurulacak. Yazık oldu ikisine de.
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap