Icerige atla
Extraloob

Full Str Cold/Light/Fire Bow görüşleriniz :)

· 12 Yanıt · 19K görüntüleme
F
FatalNukeZ OP ⭐ 16y
Düşünerek bulduğum bir build bana yardımcı olursanız sevinirim .110 FF için Pacheon 110 Fire 110 Cold 50 Light 60 yapmayı planlıyorum coldu 50 de bırakmam daki sebep %30 snow skillinden yararlanmak lightı 60 yapmamdaki sebep ise bertaraf oranını yüksek tutmak ve hiç yoktan hızlı koşma ve magical % buffunu kullanmak defansda az bir açık olacak bunuda kıyafetlerin kapatacağını düşünüyorum protector giymeyi planlıyorum duruma göre ilerde garmentte olabilir görüşleriniz çok önemli her yorum için ayrıca teşekkür ediyorum 🤝
12 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
110 masteryi ziyan etmiş olursun , ya light fire yap ya fire cold. Bence light fire ama.
A
bence force fire bow dur bro bowucu charın vartsa her zamn force yap wuruşun 10 kat yuksek olur
F
FatalNukeZ OP ⭐ 16y
110 masteryi ziyan etmiş olursun , ya light fire yap ya fire cold. Bence light fire ama.

Neden Light Fire yapmalıyım bana ne gibi bir yararı veya zararı olur _? 🍿
F
FatalNukeZ OP ⭐ 16y
bence force fire bow dur bro bowucu charın vartsa her zamn force yap wuruşun 10 kat yuksek olur

Force diyorsun fakat malum o debuff falan olayı 1vs1 de gecerli artı olarak unique keserken resist geciyor bazen ve holy spell basılmıs bir kisiye o debuffları atmam imkansız bir tek 110 daki sersemletme olayı hoşuma gitti digerleri fıss taktik ve iyi item lazım force için ☕
B
BRAV3H3ART ⭐ 17y
sağlam bi yapılandırma istiyosan cold fire
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

+1907 👍
G
GNR ⭐ 18y
benim buildin aynısı sayılır ancak cold 80 light 30 bende oda ksadece kasarken hızlı kosma yakması icin 30 yoksa bir faydası yok ancak kasmayı etkiliyor drug almıyorsun iyide para kar ediliyor para dert degil ama ben yinede light 30 tutuyorum suan ancak ileride 0 layıp cold max yapmayı düşünüyorum
M
mrtcnt ⭐ 18y
T
TheDeeP ⭐ 18y
Fire-cold-pacheaon dan şaşma derim.
G
GNR ⭐ 18y
Str sin zaten Bence fire light pacheon yap . Cold yaparsan defansın daha salam olur . Garment giyerekte wizzlere yada nukerle karsı kendi korursun . Light yaparsan bertarafaın artar . Hızlı kosarsın . Bufflar cok işine yarar . Seçim senin .

hızlı koşacagğı yok malezef 1 drug 200k drug oldugu surece light acmak gereksiz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: