Arkadaşlar yan skil olarak Force acan bowcu varsa bana force hakkında bilgi verebilir mi force açmayı planlıyorum..
Esinlendiğim konu ise bu video..
http://www.youtube.com/watch?v=oDmKOkrQJhg&feature=related
Yorum plss ➡️ ➡️ ➡️ ➡️
FULL STR BOW Yan Skil Force acanlar bi sorum olacak
· 8 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Pacificte yakın bi arkadaşım denedi sonuç=berbat oluyor Lv80 de Vital tutturursan max 2k fark oluyor. Force açacaksan Force+Hybrid glavier yada Force int spear öneririm
Yok ben defans silmek amacıyla söylemiştim..
Video'ya bakarsan glaive ciler pek karsı duraamıyor.
Yorum yapan video yu izlerlerse sevinirim
çünkü o video ısıgında bole bı karar aldım.
Video'ya bakarsan glaive ciler pek karsı duraamıyor.
Yorum yapan video yu izlerlerse sevinirim
çünkü o video ısıgında bole bı karar aldım.
Glavie nin itemlerinde sorun vardır ?!!!!!!! çünkü +9 bowlu ve +5 garm setli full farm charda denedi arkadaş emin ol pek işe yaramıyor gerçekten oyunu iyi bilen glavierlar karşısında stun manyağı oluyosun
tamam bu konuda haklı olabilirsin ama!!
Adam arka arkaya 15 k crit yiyor(yoksa bu bowucun gücü olmasın) :?!
Adam arka arkaya 15 k crit yiyor(yoksa bu bowucun gücü olmasın) :?!
adamın elindeki +5 gibi ama 80 olupta npc giyinmez sanırım.En azından +3 tür itemleri.Benim 80 lvl Two hand charım var daredevil skilimin critiyle bile +2 itemli 80 glaviere 15 k vuramıyorum...
Force daki bir skill psy defansını 80 levelde 292 düşürüyor.Bu haliyle bu kadar vurması doğal.
walla burda force acan biri olarak soluyorum gercekten cok guzel hem str lere hem int lere karsi cok etkili impotent sayesinde yediginiz damageler %50 dusuyo sunlu int ler 5 k wuruyodu bana(full str garm glavie force) ayrica decay in yarattigi fark tartisilmaz 3 k ciwari damage arttriyor ki 3k hic kucumsenecek bir sayi degil. 90 lvl de division da gelmis heralde force cok daha super olucak bakalim kasiyoruz 90 a blade olmayi planliorm neler olcak gorces 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap