U Unforgiven OP ⭐ 17y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B boo ⭐ 19y 16 yil once #2 from değil form siz yapmayın bari şunups. bilgi için sagol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E.Cartman ⭐ 17y 16 yil once #3 from değil form siz yapmayın bari şunups. bilgi için sagolHerkes hata yapabilir .Relax 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Durex ⭐ 17y 16 yil once #4 Guzel uzun suredir bunu ariyordum ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CrQsSBoW ⭐ 17y 16 yil once #5 teüekkürler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Inception ⭐ 18y 16 yil once #6 bende bu nasıl oluyor diyordum 😆 ama 4lü ptlerdede görmüştüm 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R R3ZZ4K ⭐ 17y 16 yil once #7 guzel bır sey 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil