Icerige atla
Extraloob

||FuLL iNT SWoRD-SHieLD|[lvl 120]|--By DyNaSTy--[Yenilendi]

· 61 Yanıt · 24K görüntüleme · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
D
DyNaSTy OP ⭐ 18y
HEp Söylüyorum Yİne Söylücem imbueler arasındaki fark yok denecek kadar azdır ....
Deneyin Ve Görün OK BAşka bişey demiyorum Aynı LVlde 2 farklı imbueyi deneyin....
S
sro_mamba ⭐ 18y
ellerine sağık arkadaşım rehberin çok güzel baya bi işime yaradı bende nasıl bi full int kassam diyodum
D
DyNaSTy OP ⭐ 18y
<Saol Herhangi bi problem olursa Charla ilgili Sorabilirisn...
T
Tavımı Deqiştirmiyorum

90 Lighting + Lighting Imbue
90 Cold
90 Bicheon
30 Heuksal
G
gokhan007 ⭐ 18y
Guzel konu tesekurler sımdı sana bakarak bazı sıkılerı kapayacam 😄
F
Furina ⭐ 19y
mükemmel 😄 çok saol
H
H@K@NCH3SS ⭐ 18y
Dynasty şu görselleri düzeltsen iyi olur..
P
Prø¢yøn ⭐ 19y
"Flame Body Serisi" için gereksiz dedin intçi phy attack napsın dedin peki niye bicheon actırıosun ?
D
DyNaSTy OP ⭐ 18y
Kardeşim bicheon skillerini etkilemez o flame body sebebide sen magic vuruyosun onlar PHY Veriyo Anlayabilmen için denemen lazım....
I
Intensify ⭐ 18y
güzel paylaşım saol nuker çar açtım iyi oldu bu.
T
temha123 ⭐ 18y
arkadaş sen bicheonu 68 de bırakın demişsin yani ileriyi düşünerek (ilerki legendleri) peki ilerde veya 80-90 lwl olunca bicheonda ki combolar ve yatır batırlar az vurmazmı?mesela kendi lwlinde bi adamla pwp yapıyon tabiki çoğu zaman yapıcaksın yani kendinden 10lwl 9lwl düşük adamla ne zevkini alacaksınki . gelelim biz aynı lwldeki pwp yaptığımız adama adam sağlam çıktı diyelim bizim bicheon skilleri sayesinde onu rahat öldürmemiz gerekiyor ama 68de olduğundan az vuruyor . benim öğrenmek istediğim burdan 68de bıraktımız zaman az vurumu bicheon skilleri çokmu vurur?lütfen cevap yaz şimdiden teşekkür ederim.!
D
DyNaSTy OP ⭐ 18y
Az Vurur tabiki ama Bu Cok az bir miktar fark eder Weapon Skillerinin (silah sikilleri) nin phy attack rakamları deil % lik değerleri önemlidir Az bir miktar farkeder önemli deil okadar...
Bu arada zaten Mastery lv 300 bişeylerden taviz vermek zorundayız.
E
Exa ⭐ 17y
cok güsel olmuş saol
T
temha123 ⭐ 18y
arkadaşalar bu300 mastery konusu benim canımı çok sıkıyor sizinde öylemi bilmem ama gmler bu işe bir el atmalı diye düşünüyorum bu 300 sabit kalırsa ilerki legendlerde avrupalılar resmen çinlilerle oyun oynayacak bizim bir gurumuz var yani yapılandırma güzel ellerine sağlık.
K
kasaba41 ⭐ 17y
cok güzel rehber
xD
C
Bence de ımbue Lightning olmalı ama fire olması da bi avantaj. Çünkü Fire Cold a göre daha çok DMG verir. Bence fantezi istemeyip daha çok DMG vurmak istiyorsanız Bicheon - Light - Fire tercihiniz olsun. Bu size kalmış .... Genede çok güzel yazmışsın SaoL
P
plusTURK ⭐ 18y
gzl paylaşım sağol inş bi gün 120 olurum biraz zor ama...
_
_wanted_ ⭐ 18y
EN iisi cold-light-weapon yapılandırması.Hem snow shield hem hız 😉
A
Anthrax ⭐ 17y
Güzel Konu Eline sağlık
R
R3l4X ⭐ 19y
bnce bicheon kesinlikle 100den aşağı olmamalı nedeni ise DEBUFLARRRRRRRRRR yoksa böle bi pek nuker bi işe yaramaz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: