Icerige atla
Extraloob

Full Int Nukerim Hangi Skill Heuksal mı? Cold Mu?

· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme
M
Murderer77 OP ⭐ 19y
Sword Shield Nukerim 2 si 31 De Ona Gore Birini Düşürcem.
14 Yanıt
S
suppergazi ⭐ 19y
cold bence eğer 80e getirirsen snow shield max olur damagenin yarısı manadan gider
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
İNT CİYSEN LİGHTNİNG Çİ OL STR İSEN GLAVİE FİRE
T
TitusPullo ⭐ 19y
Heuksal'ı mutlaka açmalısın veya herhangi phy atack skillini yoksa mümkünü yok adam yatıramassın.
O
OreNeN ⭐ 19y
tabikise cold hatta böyle ol sen yani ben böle olcam bicheon 80 cold 80 lig 80 fire 60
T
TitusPullo ⭐ 19y

tabikise cold hatta böyle ol sen yani ben böle olcam bicheon 80 cold 80 lig 80 fire 60

Benim düşüncem senin dediğin gibi olursa bu adam 80'e geldiğinde bir kişi yatırsın ben bu oyunu brakam Mr. Green
O
OreNeN ⭐ 19y

Benim düşüncem senin dediğin gibi olursa bu adam 80'e geldiğinde bir kişi yatırsın ben bu oyunu brakam Mr. Green

bırakmıyan
O
OreNeN ⭐ 19y

evet kardeş bırakmıyon ne olsun ?
T
TitusPullo ⭐ 19y
o eleman 80 olsun sonra konuşuruz kahvekeyfi
B
balrog ⭐ 19y
90 da nukerlerın ış acayıp zor olucak hanı str olmak bence daha ıyı ozaman nuker ıcın vaz gecılmez olan baya bısey gıdıcek yatır batırlar olmadan ısı yok zor bence
X
Xanthos ⭐ 19y

90 da nukerlerın ış acayıp zor olucak hanı str olmak bence daha ıyı ozaman nuker ıcın vaz gecılmez olan baya bısey gıdıcek yatır batırlar olmadan ısı yok zor bence

hiç zor değil.

Lightining 90 , Bicheon ya da heuksal 90 ,Cold 90 , geriye 30 kalıyor.
Cold 90 olduğunda snow shield intensify % 53 gibi bi absorbsiyona sahip olacak. Yani snow shield açıkken canın 16-17 k falan oluyor lvl 90'da...
Lightining 'e bird thunderbolt gelecek.Ama 90'da mı yoksa 100'de mi kesin bilmiyorum. Rolling Eyes
Snow shield bittiğinde Bicheon'dan ironwall shield ya da heuksal'dan Bloody snake storm açabilirsin.

Int demek uzaktan saldırı demek, snow shield bittiğinde kaçak dövüşeceksin. Twisted Evil
Ya da bicheon açtıysan yatır/batır... Başka kurtuluşun yok... :?!!!
X
Xanthos ⭐ 19y

o eleman 80 olsun sonra konuşuruz kahvekeyfi

Ayrıca arkadaşın söylediği yapılandırmayı ben yaptım.

Lightining 80, cold 80, fire 61, bicheon 79.

Yıkmadığım str kalmadı(Sunlulara kafa tutardım.).Ama intcilere karşı zayıf kalıyorsun. ya garment giyeceksin ya da en kötü ihtimalle protector. Cool
_
_ERTUGRUL_ ⭐ 19y
shiledi düşür spear al daha canlı vurursun ve firenın buffları lightingin bufflarıyla elyakması coldunda sbnow shiled en alltaki skill ve buffları
X
Xanthos ⭐ 19y

shiledi düşür spear al daha canlı vurursun ve firenın buffları lightingin bufflarıyla elyakması coldunda sbnow shiled en alltaki skill ve buffları

Ne demek istediğini anlayamadım...sanırım noktalama işaretleri olmayınca karman çorman olmuş Confused

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: