Icerige atla
Extraloob

Full İnt Nuke Char Yapılandırma..!! Durduğun Kabahat Tıkla

· 26 Replies · 7.7K views
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
Herkes Kendi iSTEdigi Gibi Yapsın Beni iLGiLendirmezde Benim Düşüncem Bu Şekil Cold,90 Lightning,90 Fire,90 Heuksal,30 Neden Diye Sorarsanız Açıklamasını Yapayım....
Cold,90 Lw Shield Snow Çok İşinize Yarayacak 5 k Yiyorsanız 2.5 k Ya Düşücektir + 90 Lw Nukede Gelmiş Bu Yüzden Cold'u Tercih Ettim.....

Lightning, Defanslarından Çok Faydalanacaksınız + 90 Lw Nukesi Gelmiş...

Fire, Firenin iSe Nukesi Ve Atağı Kuwwetlidir Defanslarından'da Faydalanacaksınız Flame Devil Force Damageniz Yükselecektir + 90 Lw Nukesi Gelmiştir....

Heuksal, Heuksaldan Sadece Cheolsam Forceden 10 Ve 30 Lw Arası Hp Alabilirsiniz...

Garment Veya Pro Set iÇin Geçerlidir..

Birde Sizin Düşüncelerinizi Yazarsanız Sevinirim ?!!!!!!!
26 Replies
E
Erroneous ⭐ 18y
peki mastery level total yetermi sence?
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y

Pardon Ya iYiki Hatırlattın 30 Yazıcagıma 90 yazmısım 90 Lw Aklımı Çeldi Kusura Bakma 😁 😆 😁 Tamam Düzettim Şimdi
E
Erroneous ⭐ 18y

Pardon Ya iYiki Hatırlattın 30 Yazıcagıma 90 yazmısım 90 Lw Aklımı Çeldi Kusura Bakma 😁 😆 😁 Tamam Düzettim Şimdi

😁 😁
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
Ya Kimse Cvp Yazmıcakmı o Kadar uĞRaŞTım oLmus oLMaMış Böyle iYi Değil Böyle iYi Bişeyler Yazınyaw Bişey Açıkladım Sizin Düşünceniz Nedir 1 Mesaj aTMak Bu Kadar Zor Mu Hadi Hep Boğazınızı Çalıştırmayın Birazda Parmaklarınızı Çalıştırın Bakalım ?!!!!!!... ?!!!!!!.....
J
ya yanlış yere açmışın ondan olabilir

Taşındı :?!!
N
bence cok yanlıs bır yapılandırma cunku weapon masterysiz hic bir char dusunulemezz!! ne yanı sadece moblarda kasmak ıcınmı char acıyorsun bı kere heuksalsan zaten heuksal 90 olmalı hem pure int bir charda fire eklemekte buyuk bır hata!! ama yinede emege saygı dıyorum o kdr ugrasmıs arkds 😁
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
bence cok yanlıs bır yapılandırma cunku weapon masterysiz hic bir char dusunulemezz!! ne yanı sadece moblarda kasmak ıcınmı char acıyorsun bı kere heuksalsan zaten heuksal 90 olmalı hem pure int bir charda fire eklemekte buyuk bır hata!! ama yinede emege saygı dıyorum o kdr ugrasmıs arkds 😁

Peki Sen Nasıl Düşünüyorsun bak yukarda bir ark yazmış fie lightning 90 cold 50 peki bichoenimi açıcaz bichoeni açarsak çok yanlış olur zaten str işlemez skiller buna görede heuksalı açıcaz degilmi 😆
Fire,90 Lightning,90 Cold,50 Heuksal,70
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
Edit
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
Edit 2 Tane Fazla Yolamışım öZür 😁
T
TuffEnuff ⭐ 19y
İmbue/ Light Olmalı

Heuksal/90 Olmalı

Fire-Force/2Sinden ßirini 30 Yap(Tamamen Senin Seçimin)

Ama ßen Pvp Lerde İş Yapmıcam Sadece Kascam Diyorsan , Fire 90 /Heuksal 30

Bu Şekildede Pvp Alamassın Ama...

?!!!!!!...
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
İmbue/ Light Olmalı

Heuksal/90 Olmalı

Fire-Force/2Sinden ßirini 30 Yap(Tamamen Senin Seçimin)

Ama ßen Pvp Lerde İş Yapmıcam Sadece Kascam Diyorsan , Fire 90 /Heuksal 30

Bu Şekildede Pvp Alamassın Ama...

?!!!!!!...

Tşk Ederim ?!!!!!!...

Peki Buna Ne Diyorsun
Fire,90 Lightning,90 Cold,50 Heuksal,70 ?!!!!!!!
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
ben gaia ya bu dedigin 90cold fire light planlayarak baslıcam ama bu build uniquelerde çok etkili fakat pvp lerde sun weapon olmadan cok etkisiz

sun weapon açıklamasınıda yapim sana güzel kardeşim 😁
76+5 sun diyelim SeaL oF Star 5 Lw SeaL oF Moon 10 Lw SeaL oF Sun 15 Lw
76+5+15=96 Lw Weapon Silahın oLacak
Sun oLsa Dağıtırsın oRTaLıĞı
aMa Sun oLması Şart Degil Sun Weaponun oLursa Kral oLursun + Sun Set Tabi Bunada Zaman Gösterir inş. Yaparsın aMa Benim Düşüncem Buydu Fire,90 Lightning,90 Cold,90 Heulsal,30
aMa Bu Şekilde oLabilir Fire,90 Lightning,90 Cold,50 Heulsal,70
?!!!!!!!
N
yalnız tesekkur ettıgın arkds bnmle aynı yorumu yapmıs sen bana neden ahkam kestın ben onu anlamdım :? nese ..
M
MakmeN ⭐ 19y
dedin yapilandirmayla saglam ezilirsin baska da bisi olmaz 90 cold 90 light 90 heuskla olursan aglatirsin karsiyi
T
TuffEnuff ⭐ 19y
Tşk Ederim ?!!!!!!...

Peki Buna Ne Diyorsun
Fire,90 Lightning,90 Cold,50 Heuksal,70 ?!!!!!!!

ßak Eu'Lar Dan Dolayı Cold 50 De Kalamaz.

Yem Olursun...

ßak Sen ßeni Dinle Fire ı 30 Yap Cold/Light/Heuksal 90 /imbueLight ?!!!!!!
3
3nToX ⭐ 19y
bence güzel ama bence firesız bir nuker daha güzel olur...

light90
cold90
bicheon90 süPPer bir yapılandırma bence
_

Çok Ezbere Konuşuyorsun .Bnce Süper Yapılandırma. 👍
I
Intensify ⭐ 18y
kasmak daha önemli buda senin fikrini muhteşem yapıor teşekkürler
I
Intensify ⭐ 18y
saol

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: