Icerige atla
Extraloob

frityus In Ares

· 20 Yanıt · 2.1K görüntüleme
F
frityus OP ⭐ 17y
Şuanda Takıları yapamadım Npc Glavie ile geziniyorum 2 haftaya herkesi pwpye Beklerim.

20 Yanıt
T
timu41 ⭐ 17y
FF değilse pvpden önce bütün skilleri hallet derim sonra item yapmanı tavsiye ederim artık server'larda setler çok üst düzey...
nova glavieler ucuza gidiyo bulursun mutlaka 😊
R
RequieM ⭐ 17y
areste çok sağlam setler yok, daha setler hala +9 max ki oda 1-2 parça falan, yani idare eder
F
frityus OP ⭐ 17y
FF değilse pvpden önce bütün skilleri hallet derim sonra item yapmanı tavsiye ederim artık server'larda setler çok üst düzey...
nova glavieler ucuza gidiyo bulursun mutlaka :)

106ya Bütün skilleri Max Seti +5-+6 FB pro set şimdi Takıları hallediyim ardından nova Glavie +7 ^^
Yorumun için çok teşekkürler . 😊
F
frityus OP ⭐ 17y
areste çok sağlam setler yok, daha setler hala +9 max ki oda 1-2 parça falan, yani idare eder

Areste Set cidden o kadar yok biz yaparız bakarsınız . 😎
T
timu41 ⭐ 17y

106ya Bütün skilleri Max Seti +5-+6 FB pro set şimdi Takıları hallediyim ardından nova Glavie +7 ^^
Yorumun için çok teşekkürler . :)

rica ederim 😊
ares serverını görmedim genel serverlar gibi değerlendirdim 😁
T
timu41 ⭐ 17y
ama 105caveye git derim 110a sp'n hazır olsun FF yap kasması çok kolay çünkü orda 😊
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Önce bir nova set ardından egytp glavie ve ardından sağlam bir sp farm.O zaman sağlamsın demektir.
K
KeepinGS ⭐ 16y
Areste arkadas oynuyor cok ezık cok ezık sw dıyıp duruyor 😄 bende bi kere girdim baktım harbiden +5ten yuksek yok novalarda :)) ben oraya mütevazi server diyorum 😄
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Areste arkadas oynuyor cok ezık cok ezık sw dıyıp duruyor 😄 bende bi kere girdim baktım harbiden +5ten yuksek yok novalarda :)) ben oraya mütevazi server diyorum :D

Biz +12'leri zorluyoruz.Charımın o server'da olmasını isterdim şahsen. makara:
K
KeepinGS ⭐ 16y
Areste arkadas oynuyor cok ezık cok ezık sw dıyıp duruyor 😄 bende bi kere girdim baktım harbiden +5ten yuksek yok novalarda :)) ben oraya mütevazi server diyorum :D

Biz +12'leri zorluyoruz.Charımın o server'da olmasını isterdim şahsen. makara:

😄.Aynen arkadasta gel king olursun diyor ıcımde ukte kaldı orda oynamak 😄 ama sıkılırız bı sure sonra herhalde hacım
W
Warrison ⭐ 15y
hadi hayırlısı ne diyelim 😜
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Sen playboy olmak istemiyor muydun bro 😜 Dress'le hiç özdeşleşmiyorsun vallahi makara:
Hayırlı olsun yeni char'ın^^
L
her türlü vs atarm senle ^^
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Yorumun için çok teşekkürler . :)

Hacım parantezlere yüklen sen ve pary ratelere rein forcelere kimse bunu takmıyor +5 FB olsundane olursa olsun diyor parantezleri 41/61 yapmaya çalış pary rateleri 50 nin üstünde tut. 👍

İyi bir player bunları bilir zaten cem'im.En az%41 tutması lazım parantezleri. 😜 Yani iç değer statları. 😎 Genede arkadaşımıza hatırlattığın için teşekkürler. 😘
F
frityus OP ⭐ 17y
Herkese teşekkürler ^^
Ps: Parantez içini biliyordum hatırlatma için teşekkürler ^^

@Lima

Daha düzmem lazım ondan sonra Playboya yakışır bi dress ayarlarım .

Yeni yönetim Playboyda boşluk olmasın 😊
K
KeepinGS ⭐ 16y
Statları Pre Plusın varsa %61den asagı yapma derim ama yoksa Pr 61+ gerisi 41+ en az 😊
F
frityus OP ⭐ 17y
âynen ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: