Icerige atla
Extraloob

frityus .

· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme
S
sheytans OP ⭐ 16y
Ben Fırat ( frityus) biliyorum bu konulardan kafanız ütülendi fakat Süresiz bandan giremiyorum okan abiciğme Pm attım Modem ressle dedi yaptım fakat olmadı Bi açıklık getirebilrmiyiz ? 😘
11 Yanıt
M
Metamorph ⭐ 19y
Seni ben banlamıştım sebebinide iyi bilirsin.O sitedende mi kovdularda dönüş yaptın?
S
sheytans OP ⭐ 16y
o sitedede vakit geçirdiğim doğru ama burdanda ayrılmadım .
R
Rochas ⭐ 16y
2 iş bi arada yapılmaz hacım 😜
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Banını açtım.

PS: Kimseyi tercihleri yüzünden banlayamazsın. Her başka siteye de üye olanı banlarsak sitede üyemiz kalmaz. ^^
S
sheytans OP ⭐ 16y
Banını açtım.

PS: Kimseyi tercihleri yüzünden banlayamazsın. Her başka siteye de üye olanı banlarsak sitede üyemiz kalmaz. ^^

Teşekkürler hacım
F
frityus ⭐ 17y
Here !! 😄
E
Extrowe ⭐ 16y
Hayırlı olsun hadi iyisin gene 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Here !! :D

welcome back 😘
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Banını açtım.

Tercihleri yüzünden banlanmadı hocam. Burada d. moderatördü lakin aynı zaman da o sitede takılıyordu.
Bu nedenle banlandı lakin sadece yetkilerinin alınması da yeterli bir ceza. ^^
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Banını açtım.

Tercihleri yüzünden banlanmadı hocam. Burada d. moderatördü lakin aynı zaman da o sitede takılıyordu.
Bu nedenle banlandı lakin sadece yetkilerinin alınması da yeterli bir ceza. ^^

Öyle olunca da banlanmaz. O takıldıgı sitede de yetkili olursa burada yetkiliyken o zaman şut ve gol deriz. 😘
EXL | SRO | İŞKOLİK

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: