Daha dün acmis oLdugumuz LvL 2 GuiLdimize aktiv 30+ oyuncuLar aLinacaktir ...
Ben |||FreakZ||| GuiLdini http://WWW.EXTRALOOB.COM da taqiLan ve Persia serverinDeki kasan ArkadasLar icin actim 30+ herkezi bekLiyoruz -...
buraya yazin veya Oyunda PM ...:
Gin
|||FreakZ|||Persia GuilDimiZe AktiF OyunCuLar aLinacakTir!
· 55 Yanıt · 5.9K görüntüleme 0 okuyor
55 Yanıt
Başarılar
sie xD
up up up !
post kasmak istemedim yanlis anlamayin ...
post kasmak istemedim yanlis anlamayin ...
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
bu sizin kurmuş olduğunuz guild ne biçim bişe olcak yane ilk freakz daki gibi küfür ya da guildinden adam dolandırma serbest olcak mı? yoqsa harbi bi guild mi olcak ayrıca Lib e nooldu soyuldu satıldu bi gewur aldı fln diyolar
bu sizin kurmuş olduğunuz guild ne biçim bişe olcak yane ilk freakz daki gibi küfür ya da guildinden adam dolandırma serbest olcak mı? yoqsa harbi bi guild mi olcak ayrıca Lib e nooldu soyuldu satıldu bi gewur aldı fln diyolar
sana cvp yazmak istemiyorum ... banlanirim
bu arada serverde bir noob oldugun belli asil FreakZ gildini taniyan nasil bir guild oldugunu bilir en baba guildlerden biriydik bunu sakin unutma
Bence eğer 72 llw üstüyse SuperSonice gir. Serverın en kral Türk guildi oldular. Ama sen bilrsin. Başarılar...
yok ben o gilde girmek istemiyorum ....
Istesem girerdim zaten benim FreakZ gildimin yarisi oraya gitmis ben ahcklendikten sonra ...
up
Sizin bu FreakZ'de çok terbiyeli cici ama çok dolandırıcı bi çocuk vardı hiç yakıştıramıyodum neydi yaw nicki bi saysana üyeleri.. Mr. Green
Lib
BaS
BON
VeR
FrA
Siyu
Evrencikli_
TwiX
aTroX
Red_Poker
Only4You
vs vs vs vs
BaS
BON
VeR
FrA
Siyu
Evrencikli_
TwiX
aTroX
Red_Poker
Only4You
vs vs vs vs
Yok hacım bu noobu yaw. 30-40 arası..
hmms biLmiyom anca bunLar akLimda perde
L
Lord_Serkan
⭐ 19y
Savaş istedin ortadan kayboldun , kardeşine not bırakmıştım ta kaç gün önce sana iletmedi heralde, zaman belirle belli bi vakitte savaşabiliriz UniqueKillaz guildi ...
ok yapaLim haberim biLe yoktu
gereken arkadasLArimi ayarLiyayim hmm
L
Lord_Serkan
⭐ 19y
ok yapaLim haberim biLe yoktu
Biz arkadaş ayartmadan geliyoruz ama sizden de aynını bekleriz...
demek istedigim guiLd oyunda oLsun botta deiL
size neden arkadasLArimi cagiryim ki görende NWO veya HYSTRIA gibi giLde war yapiyoz sancak muahahha
size neden arkadasLArimi cagiryim ki görende NWO veya HYSTRIA gibi giLde war yapiyoz sancak muahahha
L
Lord_Serkan
⭐ 19y
Lol sizin guildi zaten hep görüyorum bize ezik demek istiosun ama sizinkiler hep 40 lvl altı Laughing
benim guILdim yok ki Confused
ve OsManLiLaR guiLdindeki o eziq dedikLerin guiLDde oLan 60+ oyuncuLarin eziq charLAri aralarinda benim 2 charim vardi hatta yani o guiLdde 3 charim vardi...
1stStep2Die
Siyu
Gin
okmu janem biLmedigin isLere karisma extraokk
ve OsManLiLaR guiLdindeki o eziq dedikLerin guiLDde oLan 60+ oyuncuLarin eziq charLAri aralarinda benim 2 charim vardi hatta yani o guiLdde 3 charim vardi...
1stStep2Die
Siyu
Gin
okmu janem biLmedigin isLere karisma extraokk
L
Lord_Serkan
⭐ 19y
|||FreakZ|||Persia GuilDimiZe AktiF OyunCuLar aLinacakTir! Noobcake ya madem guildin yok niye illa savaşalım diosun bana ,böyle bi guildin yoksa niçin bidaha bu eski açılmış konuyu uplatıosun veya guild kapandı diye editlemiosun .Harbiden enteresan birisin yani...
L
Lord_Serkan
⭐ 19y
Ve kafanın almadıgı bişey var ben osmanlılar guildini hiç lafa katmadım, senin eziklerin toplandığı freakz guildini söyledim ezikler toplulugu diye kendi kendine senaryolar uydurup gelin güvey oluyorsun. kahvekeyfi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap