F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Edit: Noob track xP22.05.09 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
J JawBreaker ⭐ 18y 17 yil once #2 Vuhuuuuu süper sözler. 🤘 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 17 yil once #3 Vuhuuuuu süper sözler. 🤘 🍿O senin süperliğin 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #4 Bro stüdyo falan aşıyosun kendini. ^^Sözler güzel yolun açık olsun. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 16 yil once #5 Sözler gerçekten süper TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Continuum ⭐ 18y 16 yil once #6 Sözler gerçekten süperBencede. 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Spa ⭐ 19y 16 yil once #7 Yolun açık olsun Bro 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 16 yil once #8 Şu an sözleri belli bir ritimde okuyorum,Beat bulmak süper,her türlü gideri var...Tebrikler... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O oLdCiTyLee ⭐ 18y 16 yil once #9 sözlerin altında ufaktan bi hiciv var kime laf çakıyosun bilmiyorum ama çok güzel sözler yazmışsın başarılarının devamını dilerim 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Intimate ⭐ 17y 16 yil once #10 😁 helal TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Minotoche ⭐ 17y 16 yil once #11 gelicek mi parça? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kup ⭐ 18y 16 yil once #12 Süper sözler, bayıldım. 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Impossible_ ⭐ 19y 16 yil once #13 Başarılar 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ImmorTaLGoD ⭐ 17y 16 yil once #14 En iyi yaptığım işÖnce RAP sonra SEX benim xD Sözlere bayıldımPs:Süper Sözler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Achilles ⭐ 18y 16 yil once #15 Kuvvet Mirayamı gireceksin ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Calamity ⭐ 17y 16 yil once #16 süpersin 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Marinero ⭐ 19y 16 yil once #17 Gerçekten Süper Şarkı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EliteTurk ⭐ 18y 16 yil once #18 Cool mükemmel sözler,noterde imzalat bro parçanın sözlerini sonra sağda solda senin parçayı başkası okumasın Profesyonel anlamda 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 16 yil once #19 Zaten arkadaşların tatilden gelmesini bekliyorum.Direkt stüdyoda alıcağız soluğu.3-4 şarkı daha yaptım.Hedefim Atakanında dediği gibi Kuvvet Mira ^^ 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 16 yil once #20 Sözler anlamlı ve süper. 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil