herkes forumda gönderdiği ilk mesajı buraya yazsın benimki bu
kardes aynı hata bende de var ekran kartını güncellestirince düzelio
kardes aynı hata bende de var ekran kartını güncellestirince düzelio
güzel çalışma eline sağlık ..
Aynen 😉
" Güzel Çalışma Ellerine Saglık "
ps ; Herkes İlk Mesajını Hatırlamayabılır :D
Com değil net . 😁
İnsan adam gibi hikaye yazar 😈 😈
private özellik 👍 lere gir uyumluluğa gir bu programı aşağıdaki uyumluluk modunda çalıştır var ya orayı windows 95 yap
Arkadaşlar Pasıfıck Serverinde 76 LwL Üzeri ya Hybırd yada Full STR Glavieci Çar Alınacaktır.ilgilenenler mailto:[email protected] adresinden ulaşa bilirler
bende deniyorum .teşekürler
Heyecan yok beyler ona göre :D
bn 15 sn tutuyorum genelde o da oluyor.ama 30 daha garantili Smile
http://img83.imageshack.us/img83/899/81483852og0.jpg
Bak arkadaşım bu benim ayarlarım.
Filter'den toplayıp toplamıyacağın item'i seçtikten sonra Set Pick kısmından Dont Pick yaparsan toplamaz.Pick yaparsan toplar.
Set Sell kısmından sell yaparsan satar.Dont sell yaparsan satmaz.
Set stroge kısmından Save yaparsan seçtiğin itemi bankaya koyar.
Bu Kadar basit. 🎭
heralde en komedisini ben yaptım simdi ben 10 lvl e kdr skill nedir bilmiom bi suru arkadas fln oyunuoz bide abuksubuk şeyler uyduruyoduk işte daha avrupa açılmadan avrupaya gidelim kervancılık başvurusu yapalaım dioduk başka fery nin oradan heralde 100k ya geçilio dioduk ne biliyim tablet dusunce critical artıo diyoduk böyle abuksubuk çeler bide 2 str 1 int e verioduk 20 lvl e kdr öyle yaptık neyse bn 12 lvl de bnim bi arkadas var o bna oyunu anlattı en ince ayrıntısına kdr hala o char da oynuom fakat 20 lvlden snra full str verdim char çok garip oldu yeni char açmayada üşendim hala oynuom 29 lvl persia :D
açjl lazzzzzıııımmmm!!!....
ilk mesajın ve enteresan 🙄
😄 😄 😄 Kopardın beni ?!!!!!!!
ivy kaç lvl sorabilirmiyim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap