Icerige atla
Extraloob

forgetten hakkında yardım beyler

· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
arkadaslar 108 lvl wizım tek yıldız gdıyorum ama kutular mavi görünüyo 101 lvl bu yuzden mı bılmıyoruım hıc talısman dusuremedım 4 5 gundur gunde 5 6 kere gdıyorum sereneside kestgm helde talısman dusuremedım bnm lvlımda tek yıldızdan bsey dusuren var mı gorevıde aldım bu arada tşk ler.
9 Yanıt
H
hanry006 ⭐ 16y
arkadaslar 108 lvl wizım tek yıldız gdıyorum ama kutular mavi görünüyo 101 lvl bu yuzden mı bılmıyoruım hıc talısman dusuremedım 4 5 gundur gunde 5 6 kere gdıyorum sereneside kestgm helde talısman dusuremedım bnm lvlımda tek yıldızdan bsey dusuren var mı gorevıde aldım bu arada tşk ler.

Talişman 2 Grade den düşme olasılıgı 1 gore fazla. 👴 110 wizz +105 Blade ile 1 grade ye girdigimiz ilk seferde talisman dusurduk. Yani Biraz ŞANS 🙄
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
anladım ama ben tek gırdıgım ıcın baskasına kestırme gbı sansım yok kendım eksıyorum kutuyu ama mavı gorundugu ıcın moblardada oyle mavı grunenlerden ıtem vs dusmuyo kutulardan da dusmez dıye dsndum
V
Viski ⭐ 18y
ben 1 grade gittim dün Phantom Harp Düştü Şans İşi bu bro 😉
D
duzceli81 ⭐ 17y
artik talisman cok zor dusuyo 1 grade ise 50-100 m lik talismanlar dusuyo serenes ve commander talismanı icin pt kurup 2-3 gradeye gitmeniz lazım ™
G
GNR ⭐ 18y
şans işi ben 110 charla 2 kez cıkarttım 1* dan ama suda dogru artık talishman cok cok daha zor cıkıyor genede yakında herkese egy +9 +10 olacak
T
Trexy ⭐ 17y
artik talisman cok zor dusuyo 1 grade ise 50-100 m lik talismanlar dusuyo serenes ve commander talismanı icin pt kurup 2-3 gradeye gitmeniz lazım ™

Yakında B grade itemleri göreceğiz ondan olsa gerek 😊
F
fener1907 ⭐ 19y

Yakında B grade itemleri göreceğiz ondan olsa gerek :)

🤤
P
PokerFace_ ⭐ 16y
sereneside commanderide hep 1 karede düşürdüm şans işi bu düşerse düşer 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: