Icerige atla
Extraloob

Flash Bellek sorunu

· 8 Yanıt · 830 görüntüleme
O
Old School OP ⭐ 19y
Arkadaşlar dün arkadaştan ödünç aldığım 2 gb lık flash belleği arkadaşın isteği üzerine biraz kurcaladım kaybolan dosyalarını kurtarmak istedim ama sonuç flash çalışmıyor üstüne tıkladığında lütfen
g sürücüsüne disk yerleştirin yazısı çıkıyor acaba flashı kurtarmak için ne yapmam gerekli acil söylerseniz sevinirim.
8 Yanıt
R
Reformist ⭐ 17y
senin pc de de sorun olaiblir başka bilgisayarda denedin mi flashı
O
Old School OP ⭐ 19y
Evet başka pc de çalıştırmadı
Q
Quater ⭐ 18y
Flash belleklerın cığunda vırus vb seylerı buluyor antıvurusler benımde kuzenımın flash dıskını bılgısayarımda çalıştırdığımda virüs ublup silmişti hemen ama sonra anti-virüsü kaldırdığımda sorun kalktı belkı senınkıde oyle yapmıstır
O
Old School OP ⭐ 19y
Yok temizdi flash
D
Cihaza Low-Level Format atmayı dene.Formatta verileri kurtarmak içinde undelete veya pc inspector smart recovery gibi programları kullanın.Yada bu yöntem dışında başka bir yöntem olan Linux dağıtımları ilede flash belleğinizi kuratarabilirsiniz.
S
Sp00Ky ⭐ 19y
ComboFix dene bir açaarsın büyük ihtimal . Birde birlikte aç de explorer seç açar gene diye düşüyorum ama ComboFix öneririm 😄
E
ethem5858 ⭐ 18y
güvenli modda combofix ile temizle olmazsa usb format prog mevcut link veririz denersin..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: