Arkadaşlar dün arkadaştan ödünç aldığım 2 gb lık flash belleği arkadaşın isteği üzerine biraz kurcaladım kaybolan dosyalarını kurtarmak istedim ama sonuç flash çalışmıyor üstüne tıkladığında lütfen
g sürücüsüne disk yerleştirin yazısı çıkıyor acaba flashı kurtarmak için ne yapmam gerekli acil söylerseniz sevinirim.
Flash Bellek sorunu
· 8 Yanıt · 830 görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
senin pc de de sorun olaiblir başka bilgisayarda denedin mi flashı
Evet başka pc de çalıştırmadı
Flash belleklerın cığunda vırus vb seylerı buluyor antıvurusler benımde kuzenımın flash dıskını bılgısayarımda çalıştırdığımda virüs ublup silmişti hemen ama sonra anti-virüsü kaldırdığımda sorun kalktı belkı senınkıde oyle yapmıstır
Yok temizdi flash
D
dizanteri61
⭐ 18y
Cihaza Low-Level Format atmayı dene.Formatta verileri kurtarmak içinde undelete veya pc inspector smart recovery gibi programları kullanın.Yada bu yöntem dışında başka bir yöntem olan Linux dağıtımları ilede flash belleğinizi kuratarabilirsiniz.
ComboFix dene bir açaarsın büyük ihtimal . Birde birlikte aç de explorer seç açar gene diye düşüyorum ama ComboFix öneririm 😄
güvenli modda combofix ile temizle olmazsa usb format prog mevcut link veririz denersin..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap