2 GB Hafızalı Mp3 Player + Flash Bellek Alınık.
başlıkta ki gibi bu ürünlerden satmak isteyen varsa detaylı bir bilgi verirlerse almayı düşünüyorum bilginize.
· 13 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Bende 1 gb var Sony Walkman
Mr. Green
USB
Mr. Green
USB
ı ıghh Razz
Up
Up
Bende 1 Gb HaFızalı Mp4 Var Kutusunda gönderebilirim... HaFıza kartı destekli ... Marka Trand
Fiyat 75 YTL
Fiyat 75 YTL
hani ürününü kötülemek istemem ama çakma sony ler var 1gb 80 ytl Razz
ben daha ziyade ikinci el olacak marka bir ürün arıyorum kahvekeyfi
ben daha ziyade ikinci el olacak marka bir ürün arıyorum kahvekeyfi
nie ikinci el
ikinci eller moda mı oldu trend yasanıyorda bisimmi haberimiz yok Very Happy
nie ikinci el
ben elektronik eşyaları genelde ikinci el alırım daha ekonomk oluyorlar ve hiçbir sorunu olmuyor bu güne kadar aldığım ürünlerde hiçbir sorun yaşamadım.
başlıkta ki gibi bu ürünlerden satmak isteyen varsa detaylı bir bilgi verirlerse almayı düşünüyorum bilginize.
Elimde Sadece 2 GB Flash Bellek Bulunmakta.Toshiba U3 Destekli Sadece 100silk Karşılı Satıcam Acil İhtiyacım Var Very Happy.
İyi Forumlar Dilerim.... mucX
100 silk mi Shocked ben olsam 50 silk veririm ne fazla Mr. Green
2 GB hafıza 2 yıl garantili sıfır gibi saba mp3 player video destekli. Pek satmayı düşünmüyorum ama iyi bi teklif gelirse niye olmasın 😆 ince tasarım, kaliteli ses, TRT izinli, model F4
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
teşekkür ederim lakin ses kalitesi iyi olan ürünleri kovalıyorum halen de alamadım 0 alacağım galiba 🙄
hobaaa hayırlı satışlar zen çok harika lakin bir cep telefonu aldım ve bütün sorunlarımı çözdü teşekkürler ilgine, iyi satışlar dilerim sanada bu topic aklımda ama ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap