Merhabalar,
Beyler mutfağa otantik bir dizayn yaptım. Herşey tamam sayılır. Acaba bu ürünü alayım mı? Ne dersiniz. Daha öncede gördüm lakin fiyat 1000$ + idi.
Aranızda Designer varsa şöyle otantik bir ortama ne gider yorum yapsın lütfen.
http://www.mudo.com.tr/Store/productdetail.aspx?language=tr&productId=15163&stockId=25228
Ps: Aldığım masa ile uyumlu gider sanırım?
http://www.mudo.com.tr/Store/productdetail.aspx?language=tr&productId=15160&stockId=25225
Fiyat uygun gibi, bilgisi olan varsa bakar mı?
· 42 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
42 Yanıt
hacım wallahi aklımdan geçeni yazdın bende yeni villama geçtim bir osmanlı salonu kurdum varaklar aynalar turalar falan tam bunu almayı düşündüm ama fiyatı indirimde değildi demek ki fiyat ucuzlamış başka varmı daha ucuza olanı acepe 100 lira daha ucuza olsa alınır hacım bende alacağım bunu ^^
hacım wallahi aklımdan geçeni yazdın bende yeni villama geçtim bir osmanlı salonu kurdum varaklar aynalar turalar falan tam bunu almayı düşündüm ama fiyatı indirimde değildi demek ki fiyat ucuzlamış başka varmı daha ucuza olanı acepe 100 lira daha ucuza olsa alınır hacım bende alacağım bunu ^^
Bro 850'e buldum fakat otantik durmuyor, kesilmiş biçilmiş çok pert. En Otantik olanı buydu.
ben aldım aynısından süper kullanıslı bı sey ister tekerlek olara ister sehpa olarak ıster tabure olarak kullan verdıgın paranın karsılıgını alıyosun yanı
O ne ki bir kütük koymuşlar oraya. :D
abi ayıp ediyorsun ama villama salon kurdum otantik osmanlı desenleriyle süslü dediğin şeye bakarmısın kütük müş :?
Hocam naptınız ben getireyim bizim koyden 50 tane ağaç kesip kesip doldurun eve hemde bedava buna para verilirmi 😜
1000$ olan o kütükmü ?
usta ellerin mükemmel bir işçilik ile özel olarak şekil verdiği, Mudo concept'in benzersiz doğal tik ürünleri ,
Zuhaha şaka gibi bide İndirim Yapmışlar

AT'ımı İP'imi hazırlayın caz yapanı götürün şakamısınız abi mudo marka ürün bu !
Yekpare tik ağacına, usta ellerin mükemmel bir işçilik ile özel olarak şekil verdiği, Mudo concept'in benzersiz doğal tik ürünleri koleksiyonundan, bu tabure özellikle doğal ve ekolojik ürün kullanmaya dikkat edenlerin tercih edeceği harika bir mobilya. İç mekan dekorasyonuna orijinal bir farklılık getirmek isteyenler için de iyi bir alternatif olan bu koleksiyonun, her bir parçası özel bir tasarım.
# 60 cm çapında, 45 cm yüksekliğinde
# Yekpare tik ağacı
Mudo dan giyiniyorum abi parası otekilerine oranla pahalı ama kaliteli
Fakat kütük sandalye satıldığını gormedim ya da bu kadar pahalı olmamalı yha 🎅
Fakat kütük sandalye satıldığını gormedim ya da bu kadar pahalı olmamalı yha 🎅
baba bu özel yapım yekpare bırakında olsun o kadar maji rahat ol hacım sen keyfine bak olur öyle arada ^^
Bizim bahçede var bunlardan üstünde odun kırıyorz hocam bu kadar pahalıysa satalım 5-6 tane var köşe oluruz 😜
B
Black Rain
⭐ 19y
http://www.mudo.com.tr/Store/productdetail.aspx?language=tr&productId=15160&stockId=25225
Oww hacım bak işte bu gerçekten süppo haber geçen araştırmıştımda 16 000 YTL demişti adamlar Baya ucuzlamış siparişimi veriyorum gelsin ilk fırsatta resimleri koyacağım buraya 🍺
Oww hacım bak işte bu gerçekten süppo haber geçen araştırmıştımda 16 000 YTL demişti adamlar Baya ucuzlamış siparişimi veriyorum gelsin ilk fırsatta resimleri koyacağım buraya 🍺
ben aldım aynısından süper kullanıslı bı sey ister tekerlek olara ister sehpa olarak ıster tabure olarak kullan verdıgın paranın karsılıgını alıyosun yanı
tito banla hacım sıradan yazdığım isimleri pm atıyorum !
B
Black Rain
⭐ 19y
baba bu özel yapım yekpare bırakında olsun o kadar maji rahat ol hacım sen keyfine bak olur öyle arada ^^
ya yerim özel yapımını kütük için 1 milyar paramı verilir yani mobilya fln diğilmi bu ss yi açıyorum kütük çıkıyo hacım gel antalyada el değmemiş ormanlar war kemer tarafında keseriz bi kütük. kütük dedigin nedirki 😁
Baba hiç anlamıyomuyuz orjinallikten. Harika parçalar bunlar 🍺
okey bro. Hiç mi anlamıyosunuz sanattan vs..den Hele ki benim ve Extra'nın hassas olduğu konuların başında gelir. Dikkatli olun Süresiz uzaklaştırmayı yersiniz. Rutbeli arkadaşlarda dikkat etsin. Bir anda Down.com anladınız siz onu
lol. mesajını editlemiş ^^
Arkadaşlar ben aldım Bundan.(hatta ben de görenler ikişer,üçer sipariş verdiler Bir kere çok otantik duruyo.Salonun tam ortasına koyduk.Hatta bizim oğlan baktı,ambiyans olsun diye tarzan gibi bağırdı.Oturduğunuz da (işçilik iyi)dalı budağı filan olmadığı için kıçınıza batmıyo,çok rahat sayılmaz ama havası var.Elinizi dokunduğunuz da kalite hissi veriyor.Bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum.Uzun zamandır bekliyodum bu fırsatı,bu fiyata ZOR bulursunuz bi daha... 😁 😁 😁 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap