Icerige atla
Extraloob

Fit

· 53 Yanıt · 3.0K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Fit kalmak adına neler yapıyorsunuz öğrenmek istedim ?

ben haftada bir gün body building + haftada bir gün yüzme + haftada bir gün halı saha maçına gidiyorum.

bir ömür boyu keşke bunları yapabilsek ama olmuyor işte sizlerden bilgi almak istedim nereye kaça gidiyorsunuz veya yakınlarınızda neleri yapabileceğiniz mekanlar var ☕
53 Yanıt
O
O.p ⭐ 17y
🍿 🍿
A
Arcadia ⭐ 17y
sabah 8 de kalkıyorum 1 km yürüyüp 100 tane şınav çekiyorum ve okula gidiyorum 😎
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Her gün Futbol klübünde Kaleci antremanlarına kalıyorum canım çıkıyor ama değiyor. 😜 😁
K
Kup ⭐ 18y
Haftanın 5 günü okulda öğle araları basketbol oynuyoruz, pazar günleride yine basketbol oynuyoruz 😆
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yuhh herkeste spor yapıyor wallahi helal olsun genç yaşta spor yapmak sinde ve mutlu bir hayat kaynağıdır ^^
A
Arcadia ⭐ 17y
🍺
T
TheRage ⭐ 18y
hergün sabah 7de kalkıp okula gitmeden önce 5-6 km yürüyorum.Okuldan çıkıncada hafta içi 4 gün basketball oynuyoruz ortalama 2-3 saat.H.sonları spor salonunda biraz ağırlık aletlerinde takılıyorum.2-3 haftada bir h.sonu kız ark.imle buluşup evde yaptığım nacizane sporu saymıyorum 😜
T
Titanyum-X ⭐ 17y
sabah 6:30 da kalkarım 7:00 da duraga çıkarım 8:00 da işe başlarım 18:00 paydos ederim 01:00 a kadar bilgisayarda takılırım ve yatarım yeterlimi çok fit bir insanım xD
E
eLempTRa ⭐ 18y
Ptesi Çarş Cuma idman var klup cumartesi pazar 2 şer saat yüzme ayrıyetten evde kendim çaışıom 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
sabah 6:30 da kalkarım 7:00 da duraga çıkarım 8:00 da işe başlarım 18:00 paydos ederim 01:00 a kadar bilgisayarda takılırım ve yatarım yeterlimi çok fit bir insanım xD

kaç kilosun kuzum 😜

Ptesi Çarş Cuma idman var klup cumartesi pazar 2 şer saat yüzme ayrıyetten evde kendim çaışıom :D

nerede yüzüyorsun hacım ?
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Millet deli gibi spor yapıyor yahuu süper valla ^^. Ben sabah kalkıyorum yüzümü yıkayıp tıkınıyorum doğru derse 😜

Ama ikinci dönem feci planlarım var , üni de masaj salonu var sanırsam bayan işletiyor kanımca çalışanlarda bayanlardır önce bir spor aktivitesine kayıt olup spor sonrası masaj yaptırabilirim 😈
[ek #12654]
Windy
Windy ⭐ 19y
Fit kalmak adına neler yapıyorsunuz öğrenmek istedim ?

ben haftada bir gün body building + haftada bir gün yüzme + haftada bir gün halı saha maçına gidiyorum.

bir ömür boyu keşke bunları yapabilsek ama olmuyor işte sizlerden bilgi almak istedim nereye kaça gidiyorsunuz veya yakınlarınızda neleri yapabileceğiniz mekanlar var ☕

haftanin 4 gunu boks antremani, hafta sonlari body. yetiyor.
W
WeAre ⭐ 19y
Genelde hafta sonları arkadaşlarla parkour yapıyoruz okadar ileri seviye olmasak da eğlenceli bir spor 😜
S
Schweppes ⭐ 17y
Abi sana tavsiyem masatenisidir çok eğlenceli (tabi oynamayı yeterince bilen),aklını ve vücudunu çalıştırı.Okulun masatenisi takımındayım yakında il çapında turnuvallar var ilk 3 e girersek Türkiye'ye açılıcak inş. ... 👍
G
Gameworld ⭐ 19y
Benim sporum extraloob ^^
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Haftanın 6 günü 4-7 arası atletizm sporu, cirit atma branşıyla uğraşıyorum.
Hergün de ek olarak şınavım, mekiğim eksik olmaz.
🙄
R
RiqueLme ⭐ 19y
Abi sana tavsiyem masatenisidir çok eğlenceli (tabi oynamayı yeterince bilen),aklını ve vücudunu çalıştırı.Okulun masatenisi takımındayım yakında il çapında turnuvallar var ilk 3 e girersek Türkiye'ye açılıcak inş. ... 👍

Eğlenceli bi spor ^^

ßenim her günüm aynıdır 😄 20 yasındayım askere gidicez die bi işede girmiom 😄
Her gece sabah 4-5 lere kadar oturur ögleye kadar uyur sonra ertesi gün 4-5 e kadar otururum 😄 ciddiyim 😄
Spoiler
Ara sıra yemek yer wc molası veririm :D

Kilon kac derseniz 1.80 boy
82-83 kilo yum 😄
W
WeAre ⭐ 19y
Genelde hafta sonları arkadaşlarla parkour yapıyoruz okadar ileri seviye olmasak da eğlenceli bir spor :P

Bilmeyenlerin olabileceğini düşündüm 💃

http://www.youtube.com/watch?v=IjQxIRWZu0c
S
Schweppes ⭐ 17y

Eğlenceli bi spor ^^

Karşında senden çok üstün veya çok düşük bir oyuncu olmadığı zamanlar tadından yenilmez. 🤤

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: