Icerige atla
Extraloob

Fire Wall Bug

· 23 Yanıt · 2.0K görüntüleme
L
LiFe__xL OP ⭐ 18y
hemende koyms 😄 xD
23 Yanıt
R
RecLast ⭐ 18y
Daha önemli bir bugu daha var bunun.Onuda ben ekliyim.Wariorlar bu shieldi aşamıo.Wariorumda sırf bu yüzden pvp den nefret etmiştim.wariorlar istediği kadar vursun bu shieldi kıramıyor.Bazıları Shield le ittirince kırılıyor diyor tam bilmiyorum.Ama wariorlar için çok kötü bi skill ...
O
Oazis ⭐ 18y
peki fire wal ile yürüdükten sonra fire wall büyü emilim özelliği devam ediyormu yoksa fire wal sadece görünüşü mü kalıyor ?
B
BaSoryong ⭐ 18y
Ellerine sağlık yercekten harika bir şey 😊
M
MeraclituS ⭐ 19y
iddaa ediyorum bunu bulan turk tur.
M
Cold'daki wall skillerinde de işe yarıyormu 🕵️
ps:global mod. olmuşsun gz 😈
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
peki fire wal ile yürüdükten sonra fire wall büyü emilim özelliği devam ediyormu yoksa fire wal sadece görünüşü mü kalıyor ?

görüntü kalıyordur bence, geçen flagta gördüm bende ama algılayamadım o kargaşada nasıl oldu falan amann lagta kalmışımdır dedim 😁
M

hayır. skill etkili
B
Buura ⭐ 19y
Daha önemli bir bugu daha var bunun.Onuda ben ekliyim.Wariorlar bu shieldi aşamıo.Wariorumda sırf bu yüzden pvp den nefret etmiştim.wariorlar istediği kadar vursun bu shieldi kıramıyor.Bazıları Shield le ittirince kırılıyor diyor tam bilmiyorum.Ama wariorlar için çok kötü bi skill ...

Eğer clericsen clericteki 7klık felan skiller var direk damage veriyor hiçbirşeye bakmadan onu kullanabilirsin..
M

hacım phy vurduğu için kıramıyor 😆
C
chipshajen ⭐ 17y

sadece görüntü kalıyor, zaten bi müddet sonra fire wall olsada chara etki yapıyor skill 😊
H

warrior ile oynarken pvp de bu skile cok denk geldım kırılmıyor demıssın ama cok kolay bir yolu var karsındaki fire wall acdında sen eline cleric rod shiled takıl skılsız vurmaya baslıcaksın karsındakı kısının 5sn sonra firewall i kiriliyor hızlı swict ile waepon deiştirip atack yapıp daha rahat oynaya bilirsin.
_
_TweTy_ ⭐ 16y
ilginç bir görüntü gerçektende
T
Tolkien ⭐ 17y
Güzelmiş ve İlginç 😊
E
Effsane ⭐ 19y
Bu bug çoktandır var.Çoğu arkadaş damage emmiyor demiş yanlış biliyorsunuz damageyi emiyor.Ama Lightdaki Ghost Walk Shadowu kullanımıyorsunuz.
E
EliteTurk ⭐ 18y
Bilmeyen arkadaşların faydalanıcağı güzel bi topic olmuş ellerine sağlık.. 👴
H
HarLeem06 ⭐ 17y
😊 güzel bir bug ama yakında onuda kapatırlar 😆 😆
O
Oazis ⭐ 18y

sadece görüntü kalıyor, zaten bi müddet sonra fire wall olsada chara etki yapıyor skill :)

Bu bug çoktandır var.Çoğu arkadaş damage emmiyor demiş yanlış biliyorsunuz damageyi emiyor.Ama Lightdaki Ghost Walk Shadowu kullanımıyorsunuz.

emiyomu emmiyomu bi karar werin 😆
E
Effsane ⭐ 19y

sadece görüntü kalıyor, zaten bi müddet sonra fire wall olsada chara etki yapıyor skill :)

emiyomu emmiyomu bi karar werin 😆

Emiyor kesinlikle pç meşgul olmasa video eklerdim.
O
Oazis ⭐ 18y

warrior ile oynarken pvp de bu skile cok denk geldım kırılmıyor demıssın ama cok kolay bir yolu var karsındaki fire wall acdında sen eline cleric rod shiled takıl skılsız vurmaya baslıcaksın karsındakı kısının 5sn sonra firewall i kiriliyor hızlı swict ile waepon deiştirip atack yapıp daha rahat oynaya bilirsin.

fire wall sadece büyü damagelerini emiyo warior fiziksek dagame çaktığı için adama pwpdeysen fire wallsız 5k çaktın mesela fire wall açtı adama yine 5k çakarsın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: