Arkadaşlar fire daki Fire combustion skillinin sonuncusu avrupalı charların yapabileceği en iyi görünmezliği çözebilir mi ?Bilen biri yardım ederse sevinirim.
Fire Combustion skili ile ilgili bir soru.
· 9 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
P
ProblemMaker
⭐ 19y
Heraldi o zmn avrupallır son görnmezlikle ağlem yapsınlar Mr. Green Laughing Very Happy
sen o leveli maxladın mı ki biliyosun ?
pardon skilli
Heraldi o zmn avrupallır son görnmezlikle ağlem yapsınlar Mr. Green Laughing Very Happy
Mr. Green Mr. Green
fireye eklenen en dandık skıll max bende ama kafasına esınce gösterıyr yada adam yanına gelınce gösterıy0r yada adam xb0w yada wizardsa uzaktan dalıy0r zaten 0 zamanda ıse yaramı0r acıcası bes para etmez salakca bir skill
T
The_DifferenT
⭐ 19y
kesin olarak emin olamamakla ibrlikte %99 açamıyor çünkü avrupalı charlarda max 9 stealth ve invisible olurken son 80 açılan skilde bakarsanız detech 8 lvl gosteriyo buda dmek oluyoki 1 lvl ile ıska
aynen bu guzel bi aciklama oldu... cok salakca bi skill oldugu belli 😊 yok blade im ve allahın dagger ını goremedigim icin bazen kesiyor beni biraz uyuz oolmaya baslamadim degil.. gordugumde yerdeki sopleri yemizletiyorum ama goremedigimde cok kotu oluyo Mr. Green o yuzden sordum
avrupalıların görünmezliği için ;
mageler için firedaki fire wall serisini
crossbow için colddaki snow wall ve yanındaki skiller işine yarar extraokk
mageler için firedaki fire wall serisini
crossbow için colddaki snow wall ve yanındaki skiller işine yarar extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap