Icerige atla
Extraloob

Fire Combustion skili ile ilgili bir soru.

· 9 Yanıt · 3.2K görüntüleme
E
EnDZoNe OP ⭐ 19y
Arkadaşlar fire daki Fire combustion skillinin sonuncusu avrupalı charların yapabileceği en iyi görünmezliği çözebilir mi ?Bilen biri yardım ederse sevinirim.
9 Yanıt
P
Heraldi o zmn avrupallır son görnmezlikle ağlem yapsınlar Mr. Green Laughing Very Happy
E
EnDZoNe OP ⭐ 19y
sen o leveli maxladın mı ki biliyosun ?
E
EnDZoNe OP ⭐ 19y
pardon skilli
L
Leader ⭐ 19y

Heraldi o zmn avrupallır son görnmezlikle ağlem yapsınlar Mr. Green Laughing Very Happy

Mr. Green Mr. Green
Y
yasen32 ⭐ 19y
fireye eklenen en dandık skıll max bende ama kafasına esınce gösterıyr yada adam yanına gelınce gösterıy0r yada adam xb0w yada wizardsa uzaktan dalıy0r zaten 0 zamanda ıse yaramı0r acıcası bes para etmez salakca bir skill
T
kesin olarak emin olamamakla ibrlikte %99 açamıyor çünkü avrupalı charlarda max 9 stealth ve invisible olurken son 80 açılan skilde bakarsanız detech 8 lvl gosteriyo buda dmek oluyoki 1 lvl ile ıska
E
EnDZoNe OP ⭐ 19y
aynen bu guzel bi aciklama oldu... cok salakca bi skill oldugu belli 😊 yok blade im ve allahın dagger ını goremedigim icin bazen kesiyor beni biraz uyuz oolmaya baslamadim degil.. gordugumde yerdeki sopleri yemizletiyorum ama goremedigimde cok kotu oluyo Mr. Green o yuzden sordum
P
Presence ⭐ 19y
avrupalıların görünmezliği için ;

mageler için firedaki fire wall serisini
crossbow için colddaki snow wall ve yanındaki skiller işine yarar extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: