Icerige atla
Extraloob

Fire-Cold /Blader

· 37 Yanıt · 15K görüntüleme Sabitlenen
J
Journalist OP ⭐ 19y

Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz. 8)
37 Yanıt
L
Ellerine sağlık.Ama Bicheon da Sheild Technique Series i kapalı olarak göstermişsin.O seri çok lazım oluyor verdiği phy def paha biçilemez 😄
D
djflame23 ⭐ 17y
cok kotu bi dizilim bunla nuke fln olamazsın bnce
K
Kuantum ⭐ 19y

zaten int buildi değil bu 👍
H
haluk12 ⭐ 17y
gzl olmus abı ellrıne saglık
L
LuxWalker ⭐ 19y

Nuke olamazsin mi 😁 😁 Baslıga dikkat etmelisin.İyi iş çıkarmışsın tebrikler
defanslar açık değil böyle blade ilk kez gördüm 😄
W
whitee26 ⭐ 17y
Güzel yapılandırma ellerine sağlık.
F
Fre3_RoCK ⭐ 17y
shield serisi kesnlikle acılmalı bnce. . byk ihtimalle hazırlarken zatn snow war die fazla sp yemeyelm die dsnmüssndr ama fazla defansın kmseye zararı olmaz die dsünüorm 🤝
M
metroline2 ⭐ 17y
bana sorarsanız iki çeşit blader vardır.Bunlarden birincisi fire/force blader, ikincisi ise fire/cold dur.Burada yapılan bir hata var shield skilleri açılmalı ve cold el yakması da açılmalıdır çünkü charı kasarken potion harcamanızı düşürür ve ölme riskini neredeyse %70 indirir,fakan pvp ve benzeri yerlerde fire el yakması daha etkilidir yoksa bir player ı yatırma şansınız yoktur bence iki el yakmada açılmalı... 👍 ve şunu da eklemem gerekirki fire de fire combustion u açmalıyız çünkü rogue ve wizard charların görünmezligini etkisiz hale getirir yani onları görürsünüz ☕
G
gkhantr1 ⭐ 17y
bana sorarsanız iki çeşit blader vardır.Bunlarden birincisi fire/force blader, ikincisi ise fire/cold dur.Burada yapılan bir hata var shield skilleri açılmalı ve cold el yakması da açılmalıdır çünkü charı kasarken potion harcamanızı düşürür ve ölme riskini neredeyse %70 indirir,fakan pvp ve benzeri yerlerde fire el yakması daha etkilidir yoksa bir player ı yatırma şansınız yoktur bence iki el yakmada açılmalı... 👍 ve şunu da eklemem gerekirki fire de fire combustion u açmalıyız çünkü rogue ve wizard charların görünmezligini etkisiz hale getirir yani onları görürsünüz ☕

🍺 haklısın 😊 ben de senin gibi düşünüyorum fire cold karakterim için sp kasıyorum 😊
B
benım carın build i boyle ve ben cok memnunum carımdan
T
tttttt ⭐ 19y
Bence doğru build budur. Kısaca buna Tank diyoruz ( düzenleme bana aittir.)

O
okkan35 ⭐ 16y
bılgı ıcın tskler:D
L
LethaLKiss ⭐ 16y

coldu neden 80 de bıraktın????? ayrıca shield tec. serisini nasıl açmazsn?? ve bu bir str char passiveden önceki seride % 100 açılmalıdır ex kasarken lazm olucak... ilk seri de isteğe bağlı ama bnce açılmalı yatır+batır ve combolar yetmez bir blade'e bunu unutmamak gerekir :):):) bnm tercihim blade skillernn tamamının açılmasndan yana... (sadece sondan 3. seri açılmamalı ) ve cold da 110 olmalı ... (sanırım sn coldu mastery 300 ü gecmesn die 80 de bıraktn ama mastery sınırı 330 a çıktı chin lerde 😊
B
berk12345 ⭐ 16y
tşkkrlr
B

coldu neden 80 de bıraktın????? ayrıca shield tec. serisini nasıl açmazsn?? ve bu bir str char passiveden önceki seride % 100 açılmalıdır ex kasarken lazm olucak... ilk seri de isteğe bağlı ama bnce açılmalı yatır+batır ve combolar yetmez bir blade'e bunu unutmamak gerekir :):):) bnm tercihim blade skillernn tamamının açılmasndan yana... (sadece sondan 3. seri açılmamalı ) ve cold da 110 olmalı ... (sanırım sn coldu mastery 300 ü gecmesn die 80 de bıraktn ama mastery sınırı 330 a çıktı chin lerde :)

👍
M
meba007 ⭐ 16y
bne hep Fire7Cold7Bizheon isterim ama lightta hızlı koşmalar var o iş ne olcak
L
LethaLKiss ⭐ 16y

arkadaş kapalı değil isteğe bağlı yapmış snn dediğin skillern ynnda fire wall seriside kesinlikle açılmalı zaten warriorlar için :))

shield tec. serisi kapalımı... şaşırtıcı 🤔

ps: tam 1 tank 😊
C
charmeleon ⭐ 16y
eline sağlık 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: