Icerige atla
Extraloob

FiRaVuN'uN MeZaRı iLe iLGiLi BiLGiSi oLaN BaKSıN

· 14 Yanıt · 8.6K görüntüleme
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
bugün ki update iler firavunun mezarı diye yeni bi cave tarzı mekan geldi benim çarım 96 lvl bilgiğim kadarıyla buraya 95 + giriliyor neyse şimdi partimden ki bi başka adam girdiği halde ben giremiyorum bu işin sırrı nedir bilen birisi anlatabilirmi 🤔
14 Yanıt
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
daral:
I
Inception ⭐ 18y
Konu kalsın başka sorunu olanlar bakarlar ^^.Ama sen genede şu başlığı güzel yaz 😉
S
sunupcuyuz ⭐ 18y
bugün ki update iler firavunun mezarı diye yeni bi cave tarzı mekan geldi benim çarım 96 lvl bilgiğim kadarıyla buraya 95 + giriliyor neyse şimdi partimden ki bi başka adam girdiği halde ben giremiyorum bu işin sırrı nedir bilen birisi anlatabilirmi 🤔

moralini bozmak istemezdim ama en az 100 lvl olman gerekiyor girmek için arkadaşım. birde o kapıdan içeri pt masteri girmeden kimse giremiyor. ve pt den atılırsan otomatik kendini dışarıda buluyorsun.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

moralini bozmak istemezdim ama en az 100 lvl olman gerekiyor girmek için arkadaşım. birde o kapıdan içeri pt masteri girmeden kimse giremiyor. ve pt den atılırsan otomatik kendini dışarıda buluyorsun.

👍
W
WaTCHMaN OP ⭐ 19y
daral:
T
tuvok ⭐ 16y

😘
C
Açıklamayı Yapan Arkadaşa Teşekkürler Bilmiyordum Çok Sağol...
K
korkusuz__ ⭐ 17y
ALEXSANDİRİA YA SADECE 100 LVL LER GİRİO BENİM LVL 109 KASTIM ☕ 💃 nese:
D

Bravo koç 😄 nası kastın ya 😄 millet ıkınarak 105 olmuş bravo 😄
kasaga22
kasaga22 ⭐ 18y

Bravo koç 😄 nası kastın ya 😄 millet ıkınarak 105 olmuş bravo :D

Chcuk Milleti Alexsandria yha 95+ Girebiliyor Daha En fazla 106 kasan Var benim bildigim cocuk 109 olmuş private herhalde xD
C
Coq'RighT ⭐ 18y
sadece 100+ lvller girebiliyor pt olarak girilebiliyor diye biliyorum pt yapmadan giremıyorsun ^^
G
sadece 100+ lvller girebiliyor pt olarak girilebiliyor diye biliyorum pt yapmadan giremıyorsun ^^

Firavun mezarını ben 105+ diye biliyorum ama ?
_
firavunun mezarı +100 Alexandriaya giriş +95

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: