B BayPipo OP ⭐ 16y 15 yil once (düzenlendi) #1 Spoiler- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Advance ⭐ 18y 15 yil once #2 @10 daha iyi 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 15 yil once #3 başlıklara dikkat 1 senedir sözlükteyim kimse bana küfür etmedi 😆 1 senelik toptan küfür etmişlerdir ona orda makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #4 @4 akarrrrrrrrrrrrrzuahahhaaa ya muhteşem şeyler var helal olsun yaaa iyi ki koydunuz bu kaçmayacak bir entry gerçekten makara:halen okuyorum gülüyorum yaaaaaaaaaaa puahahahaha 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Belarj ⭐ 17y 15 yil once #5 @5 Reyizz 😆 [F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk'' TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H Hayta35 ⭐ 16y 15 yil once #6 yandaki baslıkda bişey dikkatimi çekti bknz: Fakirlerin allah belasını versin :)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 15 yil once #7 muhaha makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BayPipo OP ⭐ 16y 15 yil once #8 @4 akarrrrrrrrrrrrrzuahahhaaa ya muhteşem şeyler var helal olsun yaaa iyi ki koydunuz bu kaçmayacak bir entry gerçekten makara:halen okuyorum gülüyorum yaaaaaaaaaaa puahahahaha :Pokan abi görevimiz 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil