P Presence OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 botlarla oynarken tesedüfen bu mape girdim çok güzel map evin mutfağında parmak insan olarak çatışıosun ocağın üstüne geldinmi sıcaktan canın felan düşüo bi bölüm var orda zehirleniosun çok hoşuma gitti xD- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Buzzz ⭐ 18y 17 yil once #2 de_rats güzel bölümdür 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise ⭐ 19y 17 yil once #3 Yeni mi farkettin? 😄 Half-life bölümü bu aslında. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 17 yil once #4 off rats çok eğlencelidir hele online olunca çok gzl oluyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Presence OP ⭐ 19y 17 yil once #5 Yeni mi farkettin? 😄 Half-life bölümü bu aslında.silkroaddan arta kalan zamanlarda online olarak cs oynuorum arada botlarla oynuyorum tesadüfen girdim kapan çok akıllıca geldiya bide direk kafana kapanıo kapan 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tamaraanore ⭐ 18y 17 yil once #6 bu map cok eskidendir var TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil