Icerige atla
Extraloob

Film Önerisi İstiyorum

· 76 Yanıt · 5.0K görüntüleme
Advance
Advance OP ⭐ 18y
Yaz geldi gece vakti film keyifleri başladı

Biz de sezonu açtık her gün bir film şeklinde film izlemeyi düşünüyorum film önerilerinizi yazarsanız sevinirim 🍺
Bugün "Clash Of The Titans" izlemeyi düşünüyorum onun için de yorum yaparsanız sevinirim
76 Yanıt
M
Mirage ⭐ 19y
Wanted.8)
Advance
Advance OP ⭐ 18y
Wanted.8)

izledim malesef 😘
K
Kwanza ⭐ 17y
Clash konu olarak biraz karmaşık ama güzel film.
Advance
Advance OP ⭐ 18y

türünü de belirtirsen sevinirim summer6:
W
Whisk ⭐ 16y
Kardeşm izliceksen Dünyanın Merkezine Yolculuk , Romantik Komedi : Aşk Tadında [Türk Yapımı], Transformers 2 , Ay Lav Yu , Vavien, Ejder Kapanı sana tavsiye edebileceğim filmlerdir. Birde Ölümcül Deney serileride süper + dizi istiosan Prison Break 10 numaradır.
S
shneZee ⭐ 18y
kapıdaki düşman,
eski ama izlemediysen izle mutlaka.
K
Kwanza ⭐ 17y

Yunan mitolojisi 😜 Hades'le insanlığın savaşı gibi bir şey
M
MaPaP4 ⭐ 19y
Tehlikeli Aslar 2'yi öneririm :))
Advance
Advance OP ⭐ 18y

Yunan mitolojisi 😜 Hades'le insanlığın savaşı gibi bir şey

bu hafta daha fazla insan vs god istemiyorum 😁
az önce bitirdim clash of the titans'ı
ps:film söylerken türünü de belirtirseniz sevinirim 🍿
A
aids ⭐ 19y
Dikey limit-star wars-matrix-leon-eyvah eyvah-ejder kapanı-chooper-kick ass-boondock saints1-2-gotfather-a few good men-aeon flux-amelie-cyote ugly-crank-date movie-garfield-oceans serisi- management-good the bad and the ugly-simpsons movie-perfume-pirates of caribbean-pianist

yetmezse daha soyleyebilirm:D
Advance
Advance OP ⭐ 18y
Dikey limit-star wars-matrix-leon-eyvah eyvah-ejder kapanı-chooper-kick ass-boondock saints1-2-gotfather-a few good men-aeon flux-amelie-cyote ugly-crank-date movie-garfield-oceans serisi- management-good the bad and the ugly-simpsons movie-perfume-pirates of caribbean-pianist

yetmezse daha soyleyebilirm:D

çoğunu izledim izlemediklerime bi göz atayım ^^
A
Adith ⭐ 18y
Face Of Face ^^ 1.Numara. 👍
A
ALpique ⭐ 17y
Yaz geldi gece vakti film keyifleri başladı

Biz de sezonu açtık her gün bir film şeklinde film izlemeyi düşünüyorum film önerilerinizi yazarsanız sevinirim 🍺
Bugün "Clash Of The Titans" izlemeyi düşünüyorum onun için de yorum yaparsanız sevinirim

onu sinemada izledim . O kadar kaliteli bir film olamaz 1 avatar 2 de clash of the titans.

onun dısında komedi olarak

eyvah eyvah , ali g, Scary Movie serisi (korkunç bir film serisi ) yahşi batı , süper ot , çıplak silah.
B
Ben de ⭐ 17y
Romantik Komedide : 500 days Of Summer ( aşkın 500 günü ) Müthiş bir film diyebilirim izlediğim filmlerin içerisinde en iyiler arasındadır kendisi ( Romantik komedi dalında ) 😘
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Whisper.
A
Apollon ⭐ 18y
The Fall
Sherlock Holmes
The Final Destination 4
Alica In Wonderland
R
Rapp3R ⭐ 18y
bi sürü yazayım izlemediğin 1 sürü wardır ayrıyetten imdb sitesine bakabilirsin se7en mahşerin 4 atlısı legion(melek savaş filan fantastik bişey türkçe çevirisi kıyamet melekleri sanırsam.) iyi,kötü,çirkin(tuhafda olabilir garip çevirileri war aslı fransızca galiba)--cash(jean reno fln dolandırıcılıkla ilgili güzel bi film)--üçkağıtçılar(nikolas cage oynuyor buda dolandırıcılık sonunda güzel süpriz war kessinlikle tavsiye ediyorum)--Gamer(gerard butler demem yeter sanırsam aksiyon)--Armored zırlı araba kaçırıyorlar taşıma şirketindekiler aksiyon polisiye(bundaki oyuncuyu hatırlayamıyorum)--Terminator 4(salvation fazla söze gerek yok terminatör aksiyon)--yeşil sokak holiganları( holiganlık bol kavga bol kan 2kişi ölüyor ama sadece)brad pitt ve yüzüklrn efendisindeki frodo :D)iron man 2(zate iron man romantik komedi olacak değil :D)--- bunları izlediysen hepsini ne tür bi film istediğini msj at önerebileceğim mutlaka wardır çok film izliyorum bu aralar 2010 un çoğu filmi war şu an elimde de :Dson aylarda int. izliyorum ama son anda aklıma qelen Star Trek 2009 gayet güzel bir film @ en iyi makyaj ödülü oscarda..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: