Artık bıktım boyna dram dram dram tarzı filmler izlemekten. Birazda böyle artık klişe olmuş gençlik filmi tarzı bişeyler izlemek istiyor canım. 😄 3 idiots güzeldi mesela o tarz bişeyler lazım. Önerisi olan ?
Film Önerin Canlarım
· 20 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Tam olarak ne istedin anlamadim ama God Bless America tarifine uyuyo sanirim

İzledim onu. 😄 Ya böyle gençlik filmi olsun istiyorum.Hani mal mal üniversiteye gidip aptal aptal hareketler falan yapıyorlar ya onlardan. 😄 How High da güzeldi mesela.
O tür bir film bilmiyorum ama Esaretin Bedeli ve Pulp Fiction izlenmeye değer enfes filmler.

Amerikan Pastası kaptır o zaman izlemediğin varsa ne diyeyim 😄
Morgan freeman'ın oynadığı ve tarantinonun yaptığı bütün filmleri izledim. 😄 Ciddiyim bu sene imdb top 250 deki filmlerin en az 150sini falan izlemişimdir. 😄 Çok bilinen enfes filmleri izledim bu yüzden biraz böyle klişe bişeyler izlemek istiyorum. Görende entel sanacak bu arada. 😄
@Mirage
İzlemedim onları hiç tamam izlerim şimdi. 😄
@Mirage
İzlemedim onları hiç tamam izlerim şimdi. 😄
Sen filmin kralını izlememişsin ki 😄 Gir onlara 😄
The Girl At Next Door
X
XBosstarix
⭐ 18y
RED izlemeni tavsiye ederim
RED izlemeni tavsiye ederim
Dediğim gibi, morgan freeman'ın oynadığı neredeyse tüm filmleri izledim. 😄
Blue Mountain State (Dizidir)
Blue Mountain State (Dizidir)
Süper bişi o 1 bölümünü ve tralier leri izledim ileriki zamanda full indirip izleyeceğim
Liseli Polisler 😊
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
X
XBosstarix
⭐ 18y
İn time diye bir film var Justin Timberlake oynuyo. Garip biraz ama beğendim ben 😊
''17 Yeniden'' izlemedıysen izle derim
CreddyTitans
⭐ 17y
Death Note Anime <3
C
CheckPoint_
⭐ 17y
skor peşinde tam aradığın gibi
İn time diye bir film var Justin Timberlake oynuyo. Garip biraz ama beğendim ben :)
Onun fikri güzel ama oyunculuk kötü bence, güzel bir fikir bulmuşlar (vakit nakittir terk :D) ama filmi becerememişler 😄

Blue Mountain State,Shameless (Dizi)
Liseli Polisler :)
Açlık Oyunları
Amerikan Pastası : Buluşma
Ah Salak Kardeşim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap