Bu sabah dünya kupası resmi sitesinde türkiyenin resimlerine ve diğer milli takımların resimlerine bakıyordum bide ne göriyim :surprise:
Dünyanın tanıdığı koskaca hamit altıntop MEHMET TOPAL olmuş..ayıp ya çok sinirlendim görünce:lecture ::lecture ::lecture:
Allahtan bazı resimlerde doğru yazmışlar ama aynı hatayı 3-4 kere yapmaları çok kötü :no: :no:
YANLIŞ
- Resim Silinmiş.
YANLIŞ
- Resim Silinmiş.
DOĞRU
- Resim Silinmiş.
Fifanın Yaptığı Büyük Ayıp!
· 20 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
cık cık cık aptallar
T
TitusPullo
⭐ 19y
fifa ne yaptığını bilmiyor ya. İyice cıvıttı.
bunlar böle yha ingiltere ile yapılan maça ingiliz hakemi weriolar dengesiz bu herifler...
Mehmet Topal bile yazamamış Mehmet Topa yazmış dengesizler.
Kavga Cıkartıolar :x
bilerek yapmamışlar ona kızmadım ama işlerini ciddiye almıyolar ona kızdım şimdi bari bi işi düzgün yapsalar 😞
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Ayıptan çok hata sanki ana avrat sovmuşler ayıp olan şey nerde
_
__Thieves__
⭐ 19y
fifa bu valla sagı solu bellı olmuo 😄
Ayıptan çok hata sanki ana avrat sovmuşler ayıp olan şey nerde
Kardeşim senin ismin ne Mesela Ali(aklıma ilk gelen isim) olsun ismin ben sana mehmet yada Al desem ayıpmı olur hatamı 😉
Sonuçta Avrupa kuluplerinde oynuyorlar Fifa bunu da mı bilemiyecek 🙄
O
Old School
⭐ 19y
Bu kadar labalilih olmaz insan görerek yazar bunu yazan heralde o arada uyuyordu
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Euro 08'de bir de Halil olsaydı ve Hamit ile aynı karede olsalardı, yazılacak isimleri merek ederdim 😄
bunların birini taksimde sallandırcan bak bidaha yapabiliyolarmı 😊
düzeltilmesi gerek alında 😄
Beyinsizler.
bu şerefizler sırf biz türküz diye böyle yapıyorlar.fifa gibi bir dünya devinin gözünden böyle bir şey kaçması imkansız.
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
FİFA'nın Değil UEFA'nın yaptığı bir hata Yanlış anlaşılma olmasın...
tüh şimdi küfürler fifaya gitti özür dileyeyim 😊
G
GangstaMesut
⭐ 19y
ya bunu yapan malmıs demekkı koskoca hamt altintopa mehmet topal yazmıs gerı zekalı vatandas
G
GangstaMesut
⭐ 19y
soyısımdekı top lar tutuyoda gerısı tutmuyo 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap