Icerige atla
Extraloob

Fifa ve Pes arasındaki fark

· 17 Yanıt · 3.5K görüntüleme
X
Xperyon OP ⭐ 15y
17 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
fifa satmadığı için sipariş etmemişler bile ahaha makara:
Z
Zippy ⭐ 15y
Bunu bende gördümde pek inandırıcı gelmiyor.Ben hayatımda hiç fifa oynamadım ve ne zaman bi ps yada int cafeye gitsem pes oynanır
X
Xperyon OP ⭐ 15y
Bunu bende gördümde pek inandırıcı gelmiyor.Ben hayatımda hiç fifa oynamadım ve ne zaman bi ps yada int cafeye gitsem pes oynanır

Hacı pes bizim ülkede çok oynanıyor lakin ben fifa severlerdenim neden dersen pesde güç oranları çok dengesiz bana göre fifada ise tamamen oynanışa bakıyor ve daha gerçekci tabiki benim fikrim ve çoğu kişinin fikri bu olcakki ilk gün 350binden fazla sattı 😜
M
mrfluu ⭐ 15y
Pes'i ne kadar kötü yaparlarsa yapsınlar yine kafelerde en fazla oynanan oyun pes olacak 😄 Bence fotoğraf eski ve pes daha önce piyasaya sürüldüğü için o arada bi zamanda çekilip daha sonra yayılmıştır 😄
F
frityus ⭐ 17y
Fifa varken pesin yüzüne bakılırmı ya
.NET
.NET ⭐ 19y
Pes 13 harika olmus. Fifa sevmiyorum
[F New]Solo Gitarist
PES çok iyi olmuş . Özellikle kalecileri sonunda adam akıllı yapmayı başarmışlar son derecede zevkli olmuş . FIFA yı henüz oynama şansı bulamadım ama 12 deki aptal saptal hatalar duruyorsa PES varken yüzüne bile bakmam.
CreddyTitans
fifa satmadığı için sipariş etmemişler bile ahaha makara:

🤝 🤝
T
tenpanter ⭐ 17y
bunlar hep komplo itibar etmeyiniz.
X
Xperyon OP ⭐ 15y

illumunati 😜
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y

illumunati :P

amerikanın oyunları bunlar 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Fifa 2002'den sonra pes oynamaya başladım.Sanırım Pes 3'ten beri pes oynuyorum ama Fifa 13'e baktım geçenlerde ve adamlar hakikaten mükemmel yapmışlar.Futbolcuların yapay zekası üst seviyede.Futbolcular saha içerisinde çakılı kalmıyorlar pes'te ki gibi.Sürekli bir hareket halindeler neredeyse gerçek maç deneyimi yaşatıyor.Pes 12 ile 13'de tamamen aynı oyun olunca fifa'ya geçtim bende. Pes oyuncusuysanız deneyin derim.
F
frityus ⭐ 17y
Fifa 2002'den sonra pes oynamaya başladım.Sanırım Pes 3'ten beri pes oynuyorum ama Fifa 13'e baktım geçenlerde ve adamlar hakikaten mükemmel yapmışlar.Futbolcuların yapay zekası üst seviyede.Futbolcular saha içerisinde çakılı kalmıyorlar pes'te ki gibi.Sürekli bir hareket halindeler neredeyse gerçek maç deneyimi yaşatıyor.Pes 12 ile 13'de tamamen aynı oyun olunca fifa'ya geçtim bende. Pes oyuncusuysanız deneyin derim.

Özellikle şu bölüm
.NET
.NET ⭐ 19y

Bana cok farkli geldi. - ozellik olarak cok rahat calim atabiliyorsun analog ile oynayan biri bunu fark etmistir. + olarak ise paslar zorlasmis ve pas atarken top kaybi riskiniz artmis.
Bu arada umarim Fifa 12deki gibi 13te de buglar cikmaz.
[F New]Solo Gitarist
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
2013 hakkında yorum yapmayacağım ama 2012 dahil bugüne kadar çıkan bütün PES ve FIFA'ları karşılaştırırsak PES kim ya..?
I
ironEyE ⭐ 18y
Fifa daha güzel.

The bomb has been planted.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: