arkadaşlar benim monitör hakkın rahmetine kavuştu Very Happy ve ben bu soruyu soruyorm arasındaki fark ne ? görüntü kalitesi hangisinin daha iyi ? hangisinin göze zararı daha az hangisini daha ucuza bulabilirm ? şimdiden teşekkürler Cool
Normal Monitör, Flat ve LCD arasındaki fark ?
· 6 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
bir kere şuna alışın windows x2 ye geçeceksiniz ddr3 ram alacaksınız usb 2.0 kullanacaksınız vista kuracak crossfire yapacak lcd ekran alacaksınız buraya kadar anlaştık mı Twisted Evil Mr. Green
23" 2ms li bir lcd ekran almanı şiddetle tavsiye ederim Cool
23" 2ms li bir lcd ekran almanı şiddetle tavsiye ederim Cool
tamam mesaj alındı Mr. Green
LCD nin Göze Zararı Daha da Az.
hemen bir örnek verem kendimden Very Happy
Benim ekran bozuk renkten renge giriyo parada bi o yuzden ekrana temas etmiyom Very Happy rengi bozulunca acımadan patlatıyorum düzelene kadar harbi diyom bu ekrana vurdugumu LCD ye vursaydım 2 güne kalmaz ne LCD kalırdı nede LC kalırdı nede L kalırdı Very Happy Komple giderdi ^^
Benim ekran bozuk renkten renge giriyo parada bi o yuzden ekrana temas etmiyom Very Happy rengi bozulunca acımadan patlatıyorum düzelene kadar harbi diyom bu ekrana vurdugumu LCD ye vursaydım 2 güne kalmaz ne LCD kalırdı nede LC kalırdı nede L kalırdı Very Happy Komple giderdi ^^
bir kere şuna alışın windows x2 ye geçeceksiniz ddr3 ram alacaksınız usb 2.0 kullanacaksınız vista kuracak crossfire yapacak lcd ekran alacaksınız buraya kadar anlaştık mı 😈 😁
23" 2ms li bir lcd ekran almanı şiddetle tavsiye ederim 8)
Windows XP x64 Edition ve 21" LCD Ekran kullanılmalı bana göre. DDR3 ve yeni nesil tüm donanım ürünlerini destekleyecek bir anakart da şart.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap