Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe - Trabzon Maçı 3D Kareografi Çalışması

· 26 Yanıt · 4.9K görüntüleme
B
Belarj OP ⭐ 17y
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
26 Yanıt
E
EmmaW ⭐ 19y
hep böyle şeyler aynı kulübünmü başına gelir ya 😆
.NET
.NET ⭐ 19y
2dklık sampiyonluk sevincine 2snlik kareografi yakıstı 😜
[F New]Solo Gitarist
lemonade
lemonade ⭐ 17y
bişeye benzemiyodu zaten 😄
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
gözlükleri takınca normal gözüküyormuş beyler
C
bütün bukalemunlar toplanmış, herkesin derdi biz olmuşuz demekki zamanında iyi koymuşuz
W
Whisk ⭐ 16y
bütün bukalemunlar toplanmış, herkesin derdi biz olmuşuz demekki zamanında iyi koymuşuz

Ahahahaha 😆 Klasik fenerli avunması 😜 Kabul edin işte becerememişsiniz hala neyi tartışıyosun. Ben Beşiktaşlıyım ama kareografi konusunda Galatasaray her türlü sizden daha iyi.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Baskıya o bile dayanamadı ve yıkıldı makara:
C

Ahahahaha 😆 Klasik fenerli avunması 😜 Kabul edin işte becerememişsiniz hala neyi tartışıyosun. Ben Beşiktaşlıyım ama kareografi konusunda Galatasaray her türlü sizden daha iyi.

sende baska takımların iyi yönleriyle avun galatasaray sampiyon olunca git sevin mesela, bizim yapamamamız siz bukalemunları neden bu kadar alakadar ediyor onu anlamıyorum
T
Torquel ⭐ 19y
Yapamamışız ama benim tvda görünce çok hoşuma gitti.Ama artık futbolundan,tezahüratlarıdından sonra kimin daha iyi 3 boyutlu kareografi yaptıgıda sidik yarısına dönmesin.Fenerli kardeşlerimde güzel oynayıp 3 puanı aldığımıza sevinsin böle şeylere kafa takmasın 😄
T
Torquel ⭐ 19y
Ayrıca bu talihsizlik sonucu yaralanan Onur kardeşimize Rabbimiz şifalar versin inşallah büyük bir sorunu yoktur.Böle bişeyden sonrada konuyu dalgaya almayın lütfen
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y

bu adam büyüyünce 5d açar.
F
favretto ⭐ 16y
Demekki fazla uzatmak istememişler b*ku çıkmasın diye hemen kapatmışlar birde polyanna açısından bakın yani 😄
R
RoqA ⭐ 17y
Açaydim kollarımı gitme diyeydim 😁 😜
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Demekki fazla uzatmak istememişler b*ku çıkmasın diye hemen kapatmışlar birde polyanna açısından bakın yani :D

😆
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
suphanallah ibretlik
Galliport
Galliport ⭐ 16y
5 saniye daha dursa mânâsını anlatacaklardı ama olmadı.
E
EmmaW ⭐ 19y

uu çok sert
C

Sizi de görmek isteriz pistlerde güzel kardeşim? Başkasının çüküsüyle gerdeğe girilmez diye bir laf vardır bilir misin ?

ps: Neyse biz denedik olmadı geçen seferde iptal edilmişti zaten makaralar taşımaz diye. Yapabileceğimiz bir şey yok . Ancak hala anlamış değilim madem daha önce olmaz taşımaz denmiş niye üsteliyorsun ki. bırak olmazsa olmasın. Az daha bir kişi canından olacaktı orada bu şey yüzünden ..
W
Whisk ⭐ 16y

Sizi de görmek isteriz pistlerde güzel kardeşim? Başkasının çüküsüyle gerdeğe girilmez diye bir laf vardır bilir misin ?

ps: Neyse biz denedik olmadı geçen seferde iptal edilmişti zaten makaralar taşımaz diye. Yapabileceğimiz bir şey yok . Ancak hala anlamış değilim madem daha önce olmaz taşımaz denmiş niye üsteliyorsun ki. bırak olmazsa olmasın. Az daha bir kişi canından olacaktı orada bu şey yüzünden ..

Biz sizin gibi özenti bir taraftar değiliz ki. GS 3 boyutlu kareografi yaptı diye hemen 3 boyutlu kareografi yapmaya çalışmadık.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: