Ben bu saatten sonra Hagi ile Alexi kıyaslamam bile futbol olarak 8)
Alex'in kıyaslanıcak bir seviyeye gelmediğini görüyorum.
Ben bu saatten sonra Hagi ile Alexi kıyaslamam bile futbol olarak 8)
Keşke izlesen Fener maçlarını. Dunga bile dayanamadı artık dünya kupasına Alexi götürüyor onurlandırmak için çünkü alex bir dahaki dunya kupasında futbolu bırakmış olur
Cidden sen futboldan anlamıyorsun 😜 Sonunda zorla söylettin ahahaha
Hala UEFA nın tedavulden kaldırdığı kupaya boyun eğmemizi bekliyorsan çok beklersin :P
Hala UEFA nın tedavulden kaldırdığı kupaya boyun eğmemizi bekliyorsan çok beklersin :P
Başka bi başarınız yok ki sanki muzeniz avrupa kupalarıyla dolu gibi XD Aç tavuk kendini buğday ambarında sanar hesabı 😜 Uyan uyan sen real madridli değilsin 😆
Başka bi başarınız yok ki sanki muzeniz avrupa kupalarıyla dolu gibi XD Aç tavuk kendini buğday ambarında sanar hesabı 😜 Uyan uyan sen real madridli değilsin 😆
Hep aynı laflar..Lig kupasından başka bir başarısı olmayan takımlarla işim olmaz.
Aşğşjhkşğşfghjşhjkhj.😁
Hep aynı laflar..Lig kupasından başka bir başarısı olmayan takımlarla işim olmaz.
Aşğşjhkşğşfghjşhjkhj.😁
real madridi verelim sana kuzum o vakit kesmez bunlar 2 kupalı takımı tutmaktansa ahahaha :P
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap