Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe SK / FC Steaua Bucureşti [ 3 - 1 ] BİTTİ

· 98 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 5 / 5
Yanıtlar
E
El Verano ⭐ 18y
Ben bu saatten sonra Hagi ile Alexi kıyaslamam bile futbol olarak 8)

Alex'in kıyaslanıcak bir seviyeye gelmediğini görüyorum.
P
Prada ⭐ 19y
Keşke izlesen Fener maçlarını. Dunga bile dayanamadı artık dünya kupasına Alexi götürüyor onurlandırmak için çünkü alex bir dahaki dunya kupasında futbolu bırakmış olur
E
El Verano ⭐ 18y
Keşke izlesen Fener maçlarını. Dunga bile dayanamadı artık dünya kupasına Alexi götürüyor onurlandırmak için çünkü alex bir dahaki dunya kupasında futbolu bırakmış olur

Olay Dünya Kupası'na gitmekse geç bile kaldı.
Ancak bana dersen Alex ile Hagi'yi kıyaslamaya aldığımızda diye..Sadece gülerim. :p
P
Prada ⭐ 19y
Cidden sen futboldan anlamıyorsun 😜 Sonunda zorla söylettin ahahaha
M
Milano ⭐ 18y
Fenerbahçeyi ve taraftarını tebrik ederim.
P
Prada ⭐ 19y
Feneri salla Alexi at hacım adam virtuoz 😜
E
El Verano ⭐ 18y
Cidden sen futboldan anlamıyorsun 😜 Sonunda zorla söylettin ahahaha

İşte bunu bekliyordum.Yılmanı..lol
Birgün herkes Galatasaray ve kazandırdıkları karşısında boyun eğecek.😁
P
Prada ⭐ 19y
Hala UEFA nın tedavulden kaldırdığı kupaya boyun eğmemizi bekliyorsan çok beklersin 😜
A
Arcadia ⭐ 17y
Hala UEFA nın tedavulden kaldırdığı kupaya boyun eğmemizi bekliyorsan çok beklersin :P

😁 ☕
E
El Verano ⭐ 18y
Hala UEFA nın tedavulden kaldırdığı kupaya boyun eğmemizi bekliyorsan çok beklersin :P

Yahu seninle ne zaman GS - FB muhabbeti etsek konuyu hep aldığımız kupalara çekiyorsun.😈 Ne var kıskanılacak bu kadar anlamıyorum.😁

P .S ; Seninle bu tür muhabbetlerde tadından yenmiyor açıkçası.Gülerken klavyeyi yumruklamak gibi bir tepki..lol
P
Prada ⭐ 19y
Başka bi başarınız yok ki sanki muzeniz avrupa kupalarıyla dolu gibi XD Aç tavuk kendini buğday ambarında sanar hesabı 😜 Uyan uyan sen real madridli değilsin 😆
A
Arcadia ⭐ 17y
Başka bi başarınız yok ki sanki muzeniz avrupa kupalarıyla dolu gibi XD Aç tavuk kendini buğday ambarında sanar hesabı 😜 Uyan uyan sen real madridli değilsin 😆

bitiriyor bu yorumların beni yahu 😁
E
El Verano ⭐ 18y

Hep aynı laflar..Lig kupasından başka bir başarısı olmayan takımlarla işim olmaz.
Aşğşjhkşğşfghjşhjkhj.😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Hep aynı laflar..Lig kupasından başka bir başarısı olmayan takımlarla işim olmaz.
Aşğşjhkşğşfghjşhjkhj.😁

real madridi verelim sana kuzum o vakit kesmez bunlar 2 kupalı takımı tutmaktansa ahahaha 😜
E
El Verano ⭐ 18y

Aşğşjhkşğşfghjşhjkhj.😁

real madridi verelim sana kuzum o vakit kesmez bunlar 2 kupalı takımı tutmaktansa ahahaha :P

Ahahaha.Real Madrid'i ne yapayım gitsin Milan'a yenilsin,kupa maçında 3. lig takımına 4 -0 yenilsin. :p

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: