Fenerbahçe - Arsenal Maçını Kim Alır
Bu akşam 21:45'te oynanacak Fenerbahçe - Arsenal maçının galibi sizce kim olur ?
İŞTE İKİ TAKIMIN İLK 11'İ:
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Carlos, Selçuk, Maldonado, Uğur, Alex, Semih ve Güiza.
Yedekler: Volkan Babacan, Yasi Çakmak, Josico, Ali Bilgin, Burak Yılmaz, Gürhan Gürsoy, İlhan Parlak.
Arsenal: Almunia, Song, Silvestre, Clichy, Denilson, Fabregas, Eboue, Diaby, Nasri, Walcott, Adebayor.
Yedekler: Fabianski, Vela, Ramsey, Djourou, Bendtner, Van Persie, Gibbs.
Fenerbahçe - Arsenal Maçını Kim Alır ? 2-5
· 146 Replies · 14K views 0 reading
146 Replies
Arsenal
Bugün Sınınfta Herkes Bunun İddiasına Girdi Yarın Eğlenceli Olucak..Sınıfta Çok Fazla FB li Var ^^
Bugün Sınınfta Herkes Bunun İddiasına Girdi Yarın Eğlenceli Olucak..Sınıfta Çok Fazla FB li Var ^^
Sonuna Kadar Fenerliyim Bu aksamda Sonuna Kadar Destekliyeceğim Ama Fazla Umudum yok...
Gönlümden Fb geçiyor ama Arsenal fark atacak gibi.
Umarım türk takımı kazansın gönlüm fenerbahçeden yana ama arsenalda güçlü bir takım :S
İnşaallah Fenerbahçe Alır Galatasaraylıyım Ama Sonucta Bir TÜRK Takımı Kalbim Bu Aksam Fenerbahçe ile Atıcak.
J
Jason Walker
⭐ 19y
Arsenal. Ama FB'nin kazanmasını isterim.
Yaw tabikide Fener alıcak 😄 ligde o kadar yenildik bari bunu alalım moral olur
H
HaveKinqGlavie
⭐ 18y
Fenerbahçenin başında Aragonez Oldukça Vede Takımdaki Adamlar Grew Yapar Gibi Oynamadıklarından Dolayı Maçı Arsenal Alır Ama Bi Ümit Semih Son Dakikalarda Gol Atar İse Berabere Biter
Fenerbahçe
Arsenal alır . Bir GS li olarak Fenerbahçe ' nin kazanmasını isterim ama şu anki formlarıyla zor.
Fb maçı alırsa okula fb forması giyerek + saçlarımı kazıtarak gitmek zorunda kalacağım 😄 iddaya girmiştim 😊 (Bjk taraftarıyım)
Heryere Arsenal yazdım,buraya içimden geldi Fener dedim.Ah Fenerim ah noldu sana??Geçen sene olsa hiç tereddüt etmezdim.Daha maça 4-5 saat kala hayla bilet satılıyor...Taraftar rezil olucaz sanıyor.
J
Journalist
⭐ 19y
GS'li olmama rağmen Türk takımı olması nedeniyle tabikide gönlüm FB'nin kazanmasından yana ama FB daha kendi evinde grubun en ücsüz görünen takımını yenemiyor bence Arsenal'inde sakatları çok önemli oyuncuları yok tipik bir beraberlik olur. 😎
yanlışlıkla Arsenal kazanıra verdim 😜
yanlışlıkla Arsenal kazanıra verdim 😜
T
TitusPullo
⭐ 19y
Fenerbahçe rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzz xP
Arsenal alır.
bugun bi süpriz olacağına inanıyorum ve FENERBAHCE alır diyorum ...
F
Fkarizmatik
⭐ 19y
Fener Sezona Çok Kötü Başladı Bu Sene.1 2 Maç Değil Sürekli o Şekil Gitti ki bu Genelde Türk Takımlarına Karsı İdi.Ama Unutmamak Lazım Rakip Arsenal...
SEzona Fenerin zıttına gayet iyi bşlayan bir takım.Her nekadra kazanmasını istesemde bir günde FF 90 lvl olmam gibi bişey 😄
SEzona Fenerin zıttına gayet iyi bşlayan bir takım.Her nekadra kazanmasını istesemde bir günde FF 90 lvl olmam gibi bişey 😄
hahah beraberlik oyunu sadece ben kullanmışım 😁
Log in to write a reply.
Log In