T trider_15 OP ⭐ 15y 14 yil once #1 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
The47 ⭐ 18y 14 yil once #2 ataist 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A amasya1993 ⭐ 17y 14 yil once #3 cevap basit "hangi sandalye ?" 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NiNCaSu ⭐ 19y 14 yil once #4 Bu çocukla arkadaş olmak isterdim makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #5 Anam avradım olsun ki xDedit:adres bölümü ne la öle makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jaysean ⭐ 18y 14 yil once #6 cevabı bilen varmı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 14 yil once #7 cevabı bilen varmı :Dcevap basit "hangi sandalye ?" 8)bence makul bi cevap 45 yetiosa ben verirdim 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PowerLevelTurk ⭐ 15y 14 yil once #8 +++++++ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mannak_ ⭐ 15y 14 yil once #9 hehe teşekkürler biliyordum 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 14 yil once #10 Saçma sapan bi soru daha saçma cevaplar ataist de ayrı bir şey zaten makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil