T TitusPullo OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Mutlaka dinleyin. Tek kelimeyle unbelievable. İlk duyduğumda çok hoşuma gitti^^ Slow bir parça...verildiyse sory^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Q Quensis ⭐ 19y 17 yil once #2 Yine happy hour hehe 24 saat happy hour. 😁 Çok güzel şarkı teşekkürler. 😘 Özellikle 2.dakikadan sonraki melodi süper. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dR.NooB ⭐ 19y 17 yil once #3 Yine happy hour hehe 24 saat happy hour. 😁 Çok güzel şarkı teşekkürler. 😘 Özellikle 2.dakikadan sonraki melodi süper. 🍺OHH bee sonunda bizede geldi bi hh 😁 dinliyorum hemen müziği 🤘 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U UrbanChaos ⭐ 19y 17 yil once #4 Mutlaka dinleyin. Tek kelimeyle unbelievable. İlk duyduğumda çok hoşuma gitti^^ Slow bir parça...verildiyse sory^^Iste bu Eyw Hacım Bende Bu Sarkıyı Arıyodum 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Barbi ⭐ 15y 14 yil once #5 ve ben indiremiyorum, ne kadar güzel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil