Icerige atla
Extraloob

Fatmagül'ün Suçu Ne ?

· 10 Yanıt · 988 görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Fatmagül'ün suçu yok, biz onu Bihter sandık makara:

yukarıda yazılı olan cümlede ne anlatılmak istenmiştir 😜

dizi izlememek böyle birşey işte ankaragücü taraftarı böyle bir pankart açmış mevzuyu anlayamadım her ne kadar fatmagül dizi var diye bilsemde bihter de 150bin dolara veren hatun olarak anımsasam da olay nedir ne anlatılmak istenmiştir birisi açıklayabilir mi summer6:

http://en.sevenload.com/videos/EuCy0rN-Fatmagueluen-sucu-yok-biz-onu-bihter-sandk-Ankara
10 Yanıt
D
Dark Zone ⭐ 16y
Fatmagüle tecavüz edildi adamların yerine koyarak kendilerini biz onu bihter sandık demek istemişler . 😆
D
Dark Zone ⭐ 16y
Fatmagüle tecavüz edildi adamların yerine koyarak kendilerini biz onu bihter sandık demek istemişler . 😆

Ona göre uyarlamışlar kendilerine . 🤔
S
S4YKLO ⭐ 16y
bence biz onu bihter de fazla cinsel istegi olan biri gibi tanıdık fatmagülü de oyle sandık anlamına gelıyor 😄
A
Addicted ⭐ 19y
Bildiğim kadarıyla 5 kişi fatmagüle üstüne tequila dökerek hunharca tecavüz etti
E
EnDZoNe ⭐ 19y
Bildiğim kadarıyla 5 kişi fatmagüle üstüne tequila dökerek hunharca tecavüz etti

Fantaziye bak 🤤
W
Whisk ⭐ 16y
Fatmagül'ün suçu yok, biz onu Bihter sandık makara:

yukarıda yazılı olan cümlede ne anlatılmak istenmiştir 😜

dizi izlememek böyle birşey işte ankaragücü taraftarı böyle bir pankart açmış mevzuyu anlayamadım her ne kadar fatmagül dizi var diye bilsemde bihter de 150bin dolara veren hatun olarak anımsasam da olay nedir ne anlatılmak istenmiştir birisi açıklayabilir mi summer6:

http://en.sevenload.com/videos/EuCy0rN-Fatmagueluen-sucu-yok-biz-onu-bihter-sandk-Ankara

Abi müzelik valla summer4:
E
eLempTRa ⭐ 18y
kısaca fatmagüle tecavüz eden bizdik ama şaşırdık bihterle karıştırdık dio eski bi tezahurat bu 😄
J
Journalist ⭐ 19y
Bizim fakültede 70 puanlık Psikoloji sorusuydu ''Fatmagülün Suçu Ne ?'' o geldi birden aklıma 😜
M
Maynard__ ⭐ 16y
Hahaha biliyorum okulda bomba olmuştu bu makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: