Icerige atla
Extraloob

Farm Ville yasaklandı

· 38 Yanıt · 2.4K görüntüleme
X
XER0 OP ⭐ 19y
Farm Ville yasaklandı !

Facebook'ta Farm Ville ile kendi tarlalarını yapan kullanıcılara büyük şok...

Facebook kullanıcılarının kendilerine ait sanal çiftlik işlettikleri Farm Ville adlı oyuna engelleme geldi.

Facebook'ta çiftlik kurup hayvan besleyip tarım faaliyetlerinde bulunulan Farmville oyunu Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından yasaklandı. Türk oyunseverler bu yasağın nedenini anlamayadılar. Oyunun yayınlandığı diğer sitelerde ise herhangi bir yasaklama söz konusu değil.

Oyunu oynamak için Facebook'a giren kişiler şu uyarı ile karşılaşıyorlar:

"5651 sayılı yasa uyarınca katalog suçlar kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuksal değerlendirme sonucunda; bu internet sitesi (zynga.com) hakkında Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın 02/10/2009 tarih ve 421.02.02.2009-272446 nolu kararı gereğince İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır.

Spoiler
Texas Hold'em de yasaklanmış, neyi yasaklayacaklarını şaşırdı bunlar galiba ☕

38 Yanıt
M
Minotoche ⭐ 17y
1 hafta önce başlıyıcaktım başlamamıştım iyi ki başlamamışım 😁
O
🙄 🙄
L
Leet1 ⭐ 19y
yok ya bu kadarda olamaz daha geçenlerde çıktı en çok oynanan oyun artık farm ville diye kısa sürede engellediler nedir amaçları en çok girilen en çok tanınan şeyler birbir engelleniyor saçma sapan nedenlerle..İranlaştık resmen net aleminde >.<
B
Black Rain ⭐ 19y
Ahhh ahhh nereye gidiyor bu ülke... 🙄
S
Serj ⭐ 18y
Ahhh ahhh nereye gidiyor bu ülke... 🙄

Doğru söylüyorsun hacım , ülkede 6000 'in üzerinde site yasaklandı bi bu kalmıştı yasaklancak.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Herkes hakettiği gibi yaşar.

/Sözüne inanmaya başladım... 😠
H
Heisenberg ⭐ 19y
Ben online oyunların kapanacağından korkmaya başladım artık 🕵️
J
Journalist ⭐ 19y
why ❓ 😜
Q
Quater ⭐ 18y
youtube jacker 4ever 😁
B
Brooklyn ⭐ 18y
Ohoo ilgi gösterilen herşey engelleniyor , sonu nereye varır bunun kimse bilmiyor ama vardır bir çıkarları 🤔
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
tepkimizi gösterelim arkadaşlar.
A
Aesify ⭐ 18y
🙄 🙄
R
Redefine ⭐ 19y
Aldığım bilgiye göre Facebook,Google,vikipedia vb. bütün siteler yasaklanıcakmış.Sadece belediyenin siteleri açık kalacakmış!

Ps:Neyi yasaklasak diye düşünüyorlar!
D
die4ever ⭐ 18y
Öle birşey yapamazlar yaparlarsa ayaklanma çıkar bir sürü kişi google ,facebook,vikipedia kullanıyor.
R
Redefine ⭐ 19y
Öle birşey yapamazlar yaparlarsa ayaklanma çıkar bir sürü kişi google ,facebook,vikipedia kullanıyor.

Gerçekten mi? 😆 😁
O
Old School ⭐ 19y
Net aleminin iranı türkiye.
X
XER0 OP ⭐ 19y
Yasaklayınca ellerine ne geçiyor anlamıyorum ☕
M
Yasaklayınca ellerine ne geçiyor anlamıyorum ☕

Sanki giremeyeceğiz.. 🙄
P
Presence ⭐ 19y
beyler 5 dakka önce girmeye çalıştım olmadı şimdi denediğimde girdi anlamadım açtılar heralde çok küfür yiyince ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: