Slm arkadaşlar. . 5gündür gece gündüz SP ticketsiz kasıyorum ve 35K Sp'si oldu .. Yarın Silk Atıcam Fakat Bir soru Aklıma Takıldı.. SP ticket alıcam Yanında Pre Plus alırsam %100 SP'nin Yanında %100 Ex'de Geliyor.. Böylece Exp daha Fazla ilerler Sürekli Lvl Düşürmem gerek .. sizce gereklimidir farm'da Pre plus..Vede kac lvl olunca kac lvle down yapmalıyım?
- Resim Silinmiş.
Farm Charım Hakkında..
· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
5 günde 35kmı :S
Ben ticketsız 5gün kassam 100kyı aşarım 😄 Pre plus al kolay olur.Lvl down içinde 27 LvL idealdir..
Ben ticketsız 5gün kassam 100kyı aşarım 😄 Pre plus al kolay olur.Lvl down içinde 27 LvL idealdir..
Pre plus yerine %100 sp ticket alsan daha kârlı olmaz mı?
[F New]Solo Gitarist
5 günde 35kmı :S
Pre Alsa 5 gunde 100k yı gecermı 9 gapla ?
_
_DoomsDaY_
⭐ 18y
5 günde 125 k yaparımm %100 garantiii skilleri 8 9 da bırak tamam 15 18 gap kas
Pre plus yerine %100 sp ticket alsan daha kârlı olmaz mı?
cok mantıklı 🤘
Charın nicki ne anlama geliyor 😊
hayırlı olsun :;
hayırlı olsun :;
5 günde 125 k yaparımm %100 garantiii skilleri 8 9 da bırak tamam 15 18 gap kas
Yaw nasıl yapıonuz banada bi söyleyin verin taktiğide bende yapam 😁
Charın Nicki Akıllı , Zeki demek ..
Öncelikle o spottan bişey olmaz değiştireceksin.Daha sonra ptde sürekli 7 lvl - adam bulunduracaksın ve 27 lvle geçtiğin an dlvl yapıcaksın.Ben farm charıma %100lük ticketı açtım 3 saatte 20kyı geçik sp topladım.Al sp ticket bak keyfine.Ama başta yazdığım 2 şeyi değiştir
günde 30k kassa,ki ben öle kasıyorum
1 haftada 210k
1 ayda 840k
Bu sadece normal%100 lük premium alırsanız yapacağınız farm sayısıdır.
1 haftada 210k
1 ayda 840k
Bu sadece normal%100 lük premium alırsanız yapacağınız farm sayısıdır.
tebrikler hacım normal sp ticketı bitince pre ticketi başlasın öyle ayarla daha iyi olur senin için:D 2si aynı anda başlamasın... 🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap