Icerige atla
Extraloob

Farklı Sofmod %100 CALISMIYOR 5 OCAK

· 82 Yanıt · 6.3K görüntüleme
T
Turkish OP ⭐ 19y
http://uploaded.to/?id=9pl2wp

Evet Farklı sofmod arkadaslar %100 Calısıyor

Su an ıhtıbarı ıle ıkı tane sofmod calısıyor ınsallah bırı patlarsa bıle digeri kalır

Yapmanız gereken

Sılkroadın ıcıne bot dıye bır klasör olusturuyosunuz ve sro botun dosyalarını oraya yukluyorsunuz
Bot klasorunun ıcıne X33 dıye bır kalsor olustuyosunuz crack ve TFa.dll dosyalarını buraya yukluyorsunuz sro botu calıstırın parmak ısaretı cıktıgında sadece crack tıklayın artık baska yapmanız gerek kasmak
82 Yanıt
L
Leet1 ⭐ 19y
Modlar hadi 2 tane softmod geldi deneyin birinide indirelim
C
Crossie ⭐ 19y

http://uploaded.to/?id=9pl2wp

Evet Farklı sofmod arkadaslar %100 Calısıyor

Su an ıhtıbarı ıle ıkı tane sofmod calısıyor ınsallah bırı patlarsa bıle digeri kalır

Yapmanız gereken

Sılkroadın ıcıne bot dıye bır klasör olusturuyosunuz ve sro botun dosyalarını oraya yukluyorsunuz
Bot klasorunun ıcıne X33 dıye bır kalsor olustuyosunuz crack ve TFa.dll dosyalarını buraya yukluyorsunuz sro botu calıstırın parmak ısaretı cıktıgında sadece crack tıklayın artık baska yapmanız gerek kasmak

Denedin mi ? çalıştığına dair ss alabilirmiyiz ?
T
Turkish OP ⭐ 19y
Buyur Kardes sana Resim Birde Ben Turkce Kullanıyorum Turkcesi ile beraber veriyorum

-Resim Silinmiş.
L
Leet1 ⭐ 19y
dosya temizde çalısıyormu acaba
T
Turkish OP ⭐ 19y
IKI TANE OLMASININ BIR SAKINCASI VARMIDA YONLENDIRIYORSUN DEGERLI MODUM BIR DAHA CALISANI BULDUGUMUZDA ATMAYALIM O ZAMAN BIRI GIDERSE DIGERI ILE DEVAM EDERIZ LINLERI SABITE ALIRSANIZ SEVINIRIM ALTARNATIF BOT OLARAK
W
wirusses ⭐ 19y
kardes bu bot baska serveremi baglanıyor ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Turkish

Üstteki Soft Mod Banlanınca Ver !! Şimdi Rabet Görmez Boşu Boşuna Banlanır Linkleri Falan Editle Tam Bot Banlandığında Kahraman Olarak Çık mucX mucX mucX
B
BeBeT0 ⭐ 19y

Turkish

Üstteki Soft Mod Banlanınca Ver !! Şimdi Rabet Görmez Boşu Boşuna Banlanır Linkleri Falan Editle Tam Bot Banlandığında Kahraman Olarak Çık mucX mucX mucX

Bu bot banlanmaz nie derseniz bu bot cracklenmiş 0x33 baglanmıyor server olarak baska yere baglanıyor
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Turkish

Bu bot banlanmaz nie derseniz bu bot cracklenmiş 0x33 baglanmıyor server olarak baska yere baglanıyor

Banlanırsa Fena Olur Ama santam
3
3nToX ⭐ 19y
kullanalım mı?
B
BeBeT0 ⭐ 19y

kullanalım mı?

Kullan Kullan temiz Ve CAlısıyor
J

Turkish

banlanır sadece dosya isimleri değiştirilmiş içerik yine aynı ordaki ip değiştirilmedği sürece banlanır. Sabit konudaki softmode gittiği anda bu da gider.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

IKI TANE OLMASININ BIR SAKINCASI VARMIDA YONLENDIRIYORSUN DEGERLI MODUM BIR DAHA CALISANI BULDUGUMUZDA ATMAYALIM O ZAMAN BIRI GIDERSE DIGERI ILE DEVAM EDERIZ LINLERI SABITE ALIRSANIZ SEVINIRIM ALTARNATIF BOT OLARAK

birincisi, büyük harfle yazmak yasak.
ikincisi alternatif bot dediğin taratılmamış güvensiz bir dosya.
üçüncüsü yok bot bulduğumuzda falan atmayalım vari caz yapıcı cümleleri tekrarlardan hiç hoş olmaz senin açından.
H
HeLL_SpY ⭐ 19y

Turkish

+5
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
Hem zaten virüs var5 tane Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad etemiz değil isteyen taratsın
B
Arkadaşlar olumsuz yorum yapanlar neye dayanarak yapıyor anlamıyorum indirdim fıstık gibi çalışıyor extraokk
B
BeBeT0 ⭐ 19y

Hem zaten virüs var5 tane Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad etemiz değil isteyen taratsın

Onlar Virüs Degil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: