http://uploaded.to/?id=9pl2wp
Evet Farklı sofmod arkadaslar %100 Calısıyor
Su an ıhtıbarı ıle ıkı tane sofmod calısıyor ınsallah bırı patlarsa bıle digeri kalır
Yapmanız gereken
Sılkroadın ıcıne bot dıye bır klasör olusturuyosunuz ve sro botun dosyalarını oraya yukluyorsunuz
Bot klasorunun ıcıne X33 dıye bır kalsor olustuyosunuz crack ve TFa.dll dosyalarını buraya yukluyorsunuz sro botu calıstırın parmak ısaretı cıktıgında sadece crack tıklayın artık baska yapmanız gerek kasmak
Farklı Sofmod %100 CALISMIYOR 5 OCAK
· 82 Yanıt · 6.3K görüntüleme 0 okuyor
82 Yanıt
Modlar hadi 2 tane softmod geldi deneyin birinide indirelim
http://uploaded.to/?id=9pl2wp
Evet Farklı sofmod arkadaslar %100 Calısıyor
Su an ıhtıbarı ıle ıkı tane sofmod calısıyor ınsallah bırı patlarsa bıle digeri kalır
Yapmanız gereken
Sılkroadın ıcıne bot dıye bır klasör olusturuyosunuz ve sro botun dosyalarını oraya yukluyorsunuz
Bot klasorunun ıcıne X33 dıye bır kalsor olustuyosunuz crack ve TFa.dll dosyalarını buraya yukluyorsunuz sro botu calıstırın parmak ısaretı cıktıgında sadece crack tıklayın artık baska yapmanız gerek kasmak
Denedin mi ? çalıştığına dair ss alabilirmiyiz ?
Buyur Kardes sana Resim Birde Ben Turkce Kullanıyorum Turkcesi ile beraber veriyorum
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
dosya temizde çalısıyormu acaba
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
IKI TANE OLMASININ BIR SAKINCASI VARMIDA YONLENDIRIYORSUN DEGERLI MODUM BIR DAHA CALISANI BULDUGUMUZDA ATMAYALIM O ZAMAN BIRI GIDERSE DIGERI ILE DEVAM EDERIZ LINLERI SABITE ALIRSANIZ SEVINIRIM ALTARNATIF BOT OLARAK
kardes bu bot baska serveremi baglanıyor ?
Turkish
Üstteki Soft Mod Banlanınca Ver !! Şimdi Rabet Görmez Boşu Boşuna Banlanır Linkleri Falan Editle Tam Bot Banlandığında Kahraman Olarak Çık mucX mucX mucX
Üstteki Soft Mod Banlanınca Ver !! Şimdi Rabet Görmez Boşu Boşuna Banlanır Linkleri Falan Editle Tam Bot Banlandığında Kahraman Olarak Çık mucX mucX mucX
Turkish
Bu bot banlanmaz nie derseniz bu bot cracklenmiş 0x33 baglanmıyor server olarak baska yere baglanıyor
Turkish
Bu bot banlanmaz nie derseniz bu bot cracklenmiş 0x33 baglanmıyor server olarak baska yere baglanıyor
Banlanırsa Fena Olur Ama santam
kullanalım mı?
kullanalım mı?
Kullan Kullan temiz Ve CAlısıyor
J
Jason Walker
⭐ 19y
Turkish
banlanır sadece dosya isimleri değiştirilmiş içerik yine aynı ordaki ip değiştirilmedği sürece banlanır. Sabit konudaki softmode gittiği anda bu da gider.
IKI TANE OLMASININ BIR SAKINCASI VARMIDA YONLENDIRIYORSUN DEGERLI MODUM BIR DAHA CALISANI BULDUGUMUZDA ATMAYALIM O ZAMAN BIRI GIDERSE DIGERI ILE DEVAM EDERIZ LINLERI SABITE ALIRSANIZ SEVINIRIM ALTARNATIF BOT OLARAK
birincisi, büyük harfle yazmak yasak.
ikincisi alternatif bot dediğin taratılmamış güvensiz bir dosya.
üçüncüsü yok bot bulduğumuzda falan atmayalım vari caz yapıcı cümleleri tekrarlardan hiç hoş olmaz senin açından.
Turkish
+5
Hem zaten virüs var5 tane Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad etemiz değil isteyen taratsın
B
Bordo_Bereli
⭐ 19y
Arkadaşlar olumsuz yorum yapanlar neye dayanarak yapıyor anlamıyorum indirdim fıstık gibi çalışıyor extraokk
Hem zaten virüs var5 tane Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad etemiz değil isteyen taratsın
Onlar Virüs Degil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap