Icerige atla
Extraloob

Farklı Sofmod %100 CALISMIYOR 5 OCAK

· 82 Replies · 6.4K views · Page 2 / 5
Replies
I
imam44 ⭐ 19y
Böle trafiğinde sronunda 2 saattir trafic alıyom onceden bot vardı tmm trafic veriyodu ama bukadar diildi en fazla 15dk içinde alıyodu şimdi ne olduysa bu 1.39 geldiğinden bu yana oyuna girmek için 100 takla atmak lazım şerefsiz sro premium için yeni bişimi yaptı ne ettiyse beleş oyunculara oyun moyun yok hesabına girmiş adıda guya beleş oyun şerefsiz koreliler cok sinirliyim cokkkkkkkkkkk Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
B
BeBeT0 ⭐ 19y

Böle trafiğinde sronunda 2 saattir trafic alıyom onceden bot vardı tmm trafic veriyodu ama bukadar diildi en fazla 15dk içinde alıyodu şimdi ne olduysa bu 1.39 geldiğinden bu yana oyuna girmek için 100 takla atmak lazım şerefsiz sro premium için yeni bişimi yaptı ne ettiyse beleş oyunculara oyun moyun yok hesabına girmiş adıda guya beleş oyun şerefsiz koreliler cok sinirliyim cokkkkkkkkkkk Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ben De Prenin Süresi Biti Ama 4 Kere Tekte Girdim Sans İşi
B
Beyler bu bot ewentleri kesip içindekileri topluyo ÇORAPLARIDA santam Mr. Green
H
HeLL_SpY ⭐ 19y

Hem zaten virüs var5 tane Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad etemiz değil isteyen taratsın

Onlar Virüs Degil

ne peki?
B
BeBeT0 ⭐ 19y

Hem zaten virüs var5 tane Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad etemiz değil isteyen taratsın

Onlar Virüs Degil

ne peki?

Her Gördügüne Virüs Diyemezsin O Virüs Dediklerin Normal Sm Dede Var Codlamadan Cıkan sorunlar onlar
H
HeLL_SpY ⭐ 19y

Turkish

Üstteki Soft Mod Banlanınca Ver !! Şimdi Rabet Görmez Boşu Boşuna Banlanır Linkleri Falan Editle Tam Bot Banlandığında Kahraman Olarak Çık mucX mucX mucX

Bu bot banlanmaz nie derseniz bu bot cracklenmiş 0x33 baglanmıyor server olarak baska yere baglanıyor

banlanır sadece dosya isimleri değiştirilmiş içerik yine aynı ordaki ip değiştirilmedği sürece banlanır. Sabit konudaki softmode gittiği anda bu da gider.

eet buda gider
B
Bence en kolay kurulumu olan bu 2dk lik işimi aldı ve şuanda kasıyo ve diğerlerini bilmiyorum ama bu ewentleri kesiyo içinden çıkanlarıda topluyo headbang2ft9
H
HAKANO ⭐ 19y

Turkish

Üstteki Soft Mod Banlanınca Ver !! Şimdi Rabet Görmez Boşu Boşuna Banlanır Linkleri Falan Editle Tam Bot Banlandığında Kahraman Olarak Çık mucX mucX mucX

Bu bot banlanmaz nie derseniz bu bot cracklenmiş 0x33 baglanmıyor server olarak baska yere baglanıyor

bebeto sen bılırsın sagşam mı bu kullansak sakıncalı mı? otekı softmod bende olmuo
W
WeAre ⭐ 19y

Turkish

bebeto sen bılırsın sagşam mı bu kullansak sakıncalı mı? otekı softmod bende olmuo

arkadaşım sağlam bence bende bunu kulanıyorum güzel kasıyo headbang2ft9 headbang2ft9
H
HAKANO ⭐ 19y
benım bot hatası konusundakı hatalara care bulalım lutfen
B
BeBeT0 ⭐ 19y

TAbiki Tertemiz ve Çalısıyor
T
Turkish OP ⭐ 19y
Yeni bir şey farkettim diger botta return cektiginizde sehre gidiyor ve kafasına göre dolayınor kasma bölgesine gitmiyor ama bu crackte kasma bölgesine sehirde işlerini yaptıktan sonra tekrar gidiyor ayrıca Event çorapları topluyor Very Happy

deneyin isterseniz bir return cekin görün :d
R
Romeo_ ⭐ 19y
Ilk olarak Paylasımın ıcın eyw. --Hangı bot daha gusel Twisted Evil
O
oralet ⭐ 19y
saol kanka diğer botu kurdum npc leri açmıodu hem bu eventleri de kesi paylaşım için çok saol Wink
U
Unstopable ⭐ 19y
dier smyi indirdim kurdum kasıyor ama bunumu indirip kursam ne Very Happy
J
JANISARY ⭐ 19y
bu botu kullananlarda sorun var mı
W
wirusses ⭐ 19y
Bir ayar icin cıkıp gircektim tamda cıkcagım zamanı bulmus:Dbu sm de patladı
S
Sessiz ⭐ 19y
Patladı Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil