Beyler bugün dükkanda bir arkadaşımın dizüstü bilgisayarına yükledim 2 gb ram 1 gb ekran kartı vardı neredeyse 4 senelik hp bi laptop anakart modeli aklımda değil çocuk kasmadan oynadı oyunu. Akşam eve gelip kendi bilgisayarıma yükledim 4 ram 1 ekran kartı var bende çok deli kastı ve cpu kullanımı yüzde 30 50 arası gözüküyordu sizce ayar çekmeye çalışsam düzelir mi ?
FarCry3*Kasma(Başlık yanlış yere olabilir)
· 9 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Ekran kartının modeli ne mesala benim ekran kartı 2 gb ama giriş sınıf bir ekran kartı gt720 piyasadaki çoğu 1gb masaüstü ekran kartları benim ekran kartımdan iyi.Ayrıca işlemci ne? Son olarak belki ekran kartın entegredir.
İşlemci hızım oyunun istediğinden düşük oyun 3,0 ghz istiyor benim ki 2,60 ghz.
Bu ekran kartım;

Buda sistem;

Hiç oynama şansım yok mu acaba ? sadnessla1
Bu ekran kartım;

Buda sistem;

Hiç oynama şansım yok mu acaba ? sadnessla1
4 gb ramin varken neden 32 bit kullaniyorsun ?
Kasma nedeni islemciden dolayi olabilir. Ekran kartinin driverini guncellemek belki biraz azaltabilir kasmayi.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Kasma nedeni islemciden dolayi olabilir. Ekran kartinin driverini guncellemek belki biraz azaltabilir kasmayi.
Sildim baştan yükledim şuan sorunsuz gözüküyor teşekkürler yardım edenler için. 😄
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cahilliğimden summer6:
4 gb ramin varken neden 32 bit kullaniyorsun ?
Cahilliğimden summer6:
Fakirler ölsün porsche'dan selamlar
Spoiler
64 bit yap sistemini
En kısa sürede yapıcam
Directx 11 den girince kasıyor 9 versiyonundan girince kasmıyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap