Facebook'ta 407 Bin Üyeli Mehmetçik Grubu Pkk Yandaşlarının Eline Geçmiş...
Duvara Şunu Yazmışlar:
bu sayfa coldhackerler ele geçirmiş***
BU SAYFANIN HACKERLENMESİNİN BAŞLICA UNSURU ŞUDUR; BU SAYFA AYLARDIR KONTROLUMUZ ALTINDA HER BAĞLANTIYI YORUMLARIYLA BERABER DETAYINA KADAR İNCELEDİK VE BU SAYFADA HİÇ EZİLMİŞ ONRULU KÜR HALKINDAN BAHSEDİLMEDİ TAM AKSİNE VATAN HAİNLERİ İLAN ED...İYORLARDI BİZDE BUNA DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ DEDİK VE BU EYLEMİ ONURLU HALKIMIZ VE 15 ŞUBAT ULUSAL KOMPLOYU KINAMAK AMAÇLA..MİSİLEME SANAL EYLEME GERÇEKLEŞTİRDK''
Diyecek Bir Şey Bulamıyorum.... Belkide kurarken şahıs bunu düşünürek yaptı ve sonradan hacklenmiş ayağına yatmış da olabilir ama yazık gercekten
Link: http://www.facebook.com/MehmetcikTC?ref=search&sid=768324843.3136491427..1
Facebook'ta Mehmetçik Grubu Hacklendi
· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Sağ ol haber için. Ben de açtım arama yapmadan aynını gözden kaçmış. Üste çıkaralım da herkes görsün. :/
grubu şikayet edin arkadaşlar,kapansın grup.
kapatırlar sayfayı olur biter.
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Yapamayacaksanız girmeyin böyle işlere kardeşim yaa bu kadar insan üzülüyor, tahrik oluyor. Deli oluyorum böyle işlere. Galatasaray Fan Page'i de hacklerinde sinirlenmiştim böyle. @:
off pofff :/
Yapamayacaksanız girmeyin böyle işlere kardeşim yaa bu kadar insan üzülüyor, tahrik oluyor. Deli oluyorum böyle işlere. Galatasaray Fan Page'i de hacklerinde sinirlenmiştim böyle. @:
+bmp. 😠
türkiyedeki türk hacker teamları bu pkk sitelerine karşı baya hack attacklar gerçekleştiriyor onlarda gidip facebook grubu hacklemişler lol... yönetici kimdi acabada böyle birşeye sebep oldu 🤔
T
Titanyum-X
⭐ 17y
Sayfa Kapandı
facebook grubu nası hacklenır yaa
grubun sahibinde iş yok demek ki
grubun sahibinde iş yok demek ki
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap