Icerige atla
Extraloob

Facebook İlişkiyi Nasıl Etkiliyor.

· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi sadece facebook`un ilişki üzerindeki etkileri tartışmak fakat lütfen saygılı bir şekilde görüşlerimizi , tartışmamızı yapalım . saçma gelebilir ama maksat muhabbet 🍿
Benim Şahsi görüşüm genelde hep zarar veriyor çünkü aldatmaya bire bir yol 😄 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
14 Yanıt
Temet Nosce
Facebook araç değil amaç haline getiren her kız erkek ile ilişki yürümez. Benim fikrim.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Facebook araç değil amaç haline getiren her kız erkek ile ilişki yürümez. Benim fikrim.

🤔 Facebook Aşkı çokk daral:
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
D
djfko ⭐ 18y
mesela ben ve sevgilim facebook profillerimizi sildik.kiskanclik olaylari %50 azaldi.geri kalan %50de dogal 😊
ama bunu birkac aylik iliskin icin yapma.baktin ciddi bir iliskin var o zaman benim yaptigimi yapabilirsin.
O
Onitsuka ⭐ 17y
mesela ben ve sevgilim facebook profillerimizi sildik.kiskanclik olaylari %50 azaldi.geri kalan %50de dogal 😊
ama bunu birkac aylik iliskin icin yapma.baktin ciddi bir iliskin var o zaman benim yaptigimi yapabilirsin.

🤔
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y

Aynen hocam . buna katılıyorum facebook ciddi ilişkilerde ilerleyen zamanlarda tehlike arz ediyor :/
T
Tubifex ⭐ 17y
ilişki sağlam temeller üzerine kuruluysa facebook yada twitter hesabının olması yada olmaması ilişkiyi etkilemez benim düşüncem. herşeyden önce karşılıklı güven yoksa zaten bırakın facebooktan çıkan tartışmaları o ilişkinin geleceğindende bişey beklenmez
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Face'inde kim olduğunun anlaşılmasından öte bir kaç tane den fazla fotoğrafı olan insandan ne sevgili olur ne de eş.
Benim düşüncem
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Face'inde kim olduğunun anlaşılmasından öte bir kaç tane den fazla fotoğrafı olan insandan ne sevgili olur ne de eş.
Benim düşüncem

Facesi Olmayan Kızla Direk Evlenmeliyiz Bu Devirde 🤘 👴
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Benim düşüncem

Çok zor oluyor o kızlar da işte :!!&%&!

Fiziksel güzelliğini kullanmayan insanlardan ötesi varmıdır 🙄
D
djfko ⭐ 18y
24-25 yasiniza kadar ciddi iliski dusunmeyin derim.once kariyer sonra sevgili.ben tersten basladim ve pek guzel bi durum oldugu soylenemez.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Benim düşüncem

Çok zor oluyor o kızlar da işte :!!&%&!

Fiziksel güzelliğini kullanmayan insanlardan ötesi varmıdır 🙄

Ben Buldum Ama Tık Yok :/
Sms bitti bu arada artık dertleşemicez 😄

24-25 yasiniza kadar ciddi iliski dusunmeyin derim.once kariyer sonra sevgili.ben tersten basladim ve pek guzel bi durum oldugu soylenemez.

Aslında mantıklı 🤔
Q
qwerty686 ⭐ 19y
sevgilin yoksa face süper ilgilendiğin bütün kızların nerde ne yaptıklarından haberdarsın ayrıca bir kız hakkında %40 a kadar herşeyi biliyorsun yani bir konuşma ortamında kızı kafalaman ortamı ısıtman kolaylaşıyor bence AMA SEVGİLİN VARSA HEMEN FACENİ DONDUR YADA KAPAT!!! onun kapatıp kapatmaması önemli değil sen kapatta sacma sapan 3 sene önce cekilmiş herhangibi bir kızla fotonu başına kakmasın kızlar asla unutmuyo ne yazık ki ama sen unuttuğun için (çünki gereksiz bir bilgi) savunamıyosun öyle kukuman kuşu gibi oturuyon yerine :DDD
F
favretto ⭐ 16y
En iyisi benim gibi facebook acilali seneler olmasina ragmen hic kullanmamak...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: